Original topic:

Smasung Buds 3 Pro 2 tarafta şarj olmuyor

(Topic created on: 10-07-2025 05:43 PM)
133 Views
emirhany0
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Detayına ineceğim. Her ağırlık antrenmanı sonrası kardiyo yapıyorum. Su şelalesi gibi akıyor her tarafımdan ter. Ama bu kulaklıklar beni harbiden sinir etmeye başladı. Spor olmayan günlerde bile kullanıp tekrar kutusuna koyunca sol taraf şarj olup sağ taraf olmuyor. Şimdi ise 2 tarafta şarj olmuyor. Ve temizlesem bile, nemini terini alsam bile sabaha kadar bu kırmızı uyarıyı veriyor. Gerçekten aldığım güne lanet olsun almaz olaydım. İşyerinde zar zor şartlarda çalışıp aldığım para haram zıkkım olsun. Buds 2 pro alsaydım keşke diyorum keşkeee...

Almayın bu kulaklığı, ALMAYIN. Gidin Buds 2 Pro alın yada Buds 4 bekleyin.

Samsung korede yayınladığı güncelleme ile bu sorunu çözmüş diyorlar. Ne zaman diğer ülkeleri düşünecekler acaba?

8 Comments
emirhany0
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ha Bide şunu söyleyeyim sadece 2 SAAT gidiyor şarjı tüm özellikleri açık ama ses ortalarda. Hani nerede bu 4-5 SAAT süreleri???
Ekremerhan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet şarjı çabuk bitiyor daha önce buds 2 kullanıyordum onun şarjı daha uzun gidiyor
emirhany0
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Spora gidiyorum %100 şarj 1.30 saat sonra %30 oluyor. Tabi kutuya koymak istesem şarj olmuyorda. Lanet ettim valla.
0 Likes
orhans24Fe
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
WhatsApp samsung üzerinden sordunuz mu
0 Likes
emirhany0
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Sorsak yardımı olmaz ki. Gelip bana diyecekler "sıfırlayın. Yada "üzerindeki düğmeye 3 sn basın tekrar eşleştirin" diyecekler ama bunu yapamıyorum şarj hatası yüzünden, 2 kulaklığında algılanması gerekiyor yeniden eşleştirmek için.
0 Likes
orhans24Fe
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Telefona bildirim falan geldi mi kulaklıklarınızda nem var falan gibi
0 Likes
emirhany0
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet sürekli geliyor. Temizliyorum, kutuyu siliyorum, hatta ısınıyor diye şarj etmiyorum bi süre bırakıyorum kutuyu. Ama hiçbir şekilde olmuyor. Bi sonraki gün şerefli olacağı tutuyor şarj etmeye başlıyor.
0 Likes
orhans24Fe
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
En kötü Servise verin Bende sorun yaşıyorum ya perşembe günü yine göndercem
0 Likes