cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smart tag

(Topic created on: yesterday)
104 Views
BlackeagleTH
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar. Samsung smart tag hakkında bilgi edinmek istiyorum. 120 metre menzil gösterdiği yazılıyor ben eşyamı daha uzak bir yerde kaybettiysem nasıl olacak? Veya eşyam benden uzaklaşırken bana bildirim geliyor mu? İşleyiş nasıl ?

11 Comments
Doğukan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
120m açık alanda ve uwb destekli cihazlar için geçerli veri. Cihazının uwb destekli değil ise yön olarak aramada bluetooth bağlantısının sağladığı maksimum uzaklık üzerinden bulabilirsiniz. Cihaz sizden uzaktaysa uwb destekli cihazların yanından geçtiğinde bu cihazlar algılayıp haritada size konum olarak gönderiyorlar.
BlackeagleTH
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
S20 fe snapdragon bendeki.
0 Likes
Doğukan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Siz yakınızda ararken bluetooth kullanarak cihaz ile iletişim kurabilirsiniz. Sizden uzaktayken yakından geçen s21 serisi ve sonrası ultra plus ve z model cihazlar taginizi algılar ise haritada yer olarak gözükür.
0 Likes
BlackeagleTH
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şöyle örnek verim. Cüzdanıma koydum avm de yemek yiyorum. Yemek yerken cüzdanı düşürdüm ve uzaklaşıyorum. Bildirim alır mıyım ? Bildirim almazsam bile diyelim ki 2km ötede farkettim haritadaki yerini bulur muyum ?
0 Likes
Doğukan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth ile belli aralıklarda tagle iletişim kuruyo son oturduğunuz yerde iletişim kurmuşsa evet haritada görürsünüz. Bluetooth ile de maksimum 15m yakınına geldiğinizde veri almaya başlar ve yakın uzak olarak gösterir.
Doğukan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Sürekli konum görmek istiyorsanız cihaz istediğinizi karşılamaz. Örneğin son konum avm gözükğyor ve avmde hiç samsung cihaz yok biri aldı dağın başına götürdü ve samsung cihaz algılamadı. Siz hala avmde görürsünüz cihazı
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Hocam her yerde erişim sağlayabilirsiniz ben anahtarlık ve kedi tasmasını olarak kullanıyorum.
BlackeagleTH
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kediyi telefonda **bleep** olarak takip edebiliyor musunuz mesela. Kedi belli bir menzilden sonra uzaklaşıncs bildirim geliyor mu
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Cihaz bildirim yollamaz girip bakmanız lazım mesafe önemli değil içindeki sistemle devamlı frekans yayıyor aktarma yapıyor uydu mantığı gibi bir şey pek anlamam