cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Selam arkadaşlar.

(Topic created on: 04-06-2025 02:06 AM)
252 Views
OsmanlıTorunuyuz
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bugün samsung buds 3 pro aldım. 

Önerebileceğiniz ayarlarınız tavsiye edeceğiniz şeyler var mıdır ses kalitesi hakkında. 

image

20 Comments
Enestkr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Genelde dinlediğim müziklerde bass daha fazla. O yüzden bass güçlendirme kullanıyorum ben.
Giyilebilir Cihazlar
Bende severim basslı müzikler fakat normal şarkılarda vokal'i geri planda bırakıyor.
Enestkr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
En azından bana pek öyle gelmiyor. Normal modu ile bass güçlendirme arasında uçurum bi f ark yok.
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim 😊
Enestkr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim.
SoydanBeyy
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro almak çok istiyorum ama buds2 tarzı kulaklık kullanamılıyorum yağmur damlası gibi daha rahat daha kompakt geliyor bana
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro kulağa çok güzel takılıyor uzun süre taktım bugün yeni aldım yaklaşık 2 saat süre boyunca kulağımda kaldı hiç ağrı sızı yok.
Enestkr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bu bahsettiğiniz kulaklıklarım tamamını deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum. Uzak durun paranızı çöpe atmayın. O fiyat bandlarında çok daha kaliteli kulaklıklar var. Samsung'un ki resmen çöp.
SoydanBeyy
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bir çok kulaklık kullandım en iyi rahatlığı buds2 proda buldum motorla çok seyehat ediyorum şu anki kullandığım kulaklık kaskın içinde en rahat şekilde kullandığım kulaklık olduğunu söyleyebilirim