Original topic:

Samsung watch 7 seçimi

(Topic created on: 08-03-2025 10:53 AM)
298 Views
elfiyus54
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar dün watch 8 almak istediğimi söylemiştim, herkes 7 almamı tavsiye etti , renk konusunda kararsizim, farklı renk kordonlarda alıp kullanıyorum spor yürüyüş çok yapıyorum hangi renk daha şık duruyor sizce ? Teşekkürler 

image

image

elfiyus54
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 🙏
0 Likes
SekoBşqan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kasa rengi olarak grafit siya al
Yanına 2–3 farklı silikon veya örgü kordon al (siyah beyaz haki)
Watch 7 tercih edeceksen aradaki farklar çok minimal, fiyat uygunsa gayet mantıklı. Ama en yeni teknolojiyi istiyorsan Watch 8 de pişman etmez Brom
0 Likes
Rcp31
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam sarj sorunu var bence huwai al arkana bakma saat icin alıyorsun zaten bunu telefon gibi kullandıktan sonra telefona ne gerek var
0 Likes
elfiyus54
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Samsung almak istiyorum huwai telefonda aynı ise işe yarıyor zamanında watch 4 ve 6 kullandım, Apple 7 kullandım samsung daha iyi, spor açısından, şarj huwai daha iyi ama aynı marka kullanirsan iyi oluyor
Rcp31
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Nesi iyi mesela anlatsana huewuai hepsini tokatlar teknoloji sağlamlık olarak
elfiyus54
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
😂😂😂😂😂 dostum huwai kullanmadım sanırım sen telefon ve saat olarak huwai kullaniyorsun, huwainin saatinin yazı fontu bile hani çakma telefon saatlerdeki yazı stili gibi bi **bleep** duruyor , ben spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum samsung algilayip aktiflesturiyor Apple de soruyor aktiflestirelimmi diye , uyku kan değeri hepsi faal iyi çalışıyor, huwainin bi sarji iyi bildiğim kadarıyla
bestsamsung
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Huawei hem pahalı hem de özellikleri daha az. Sağlamlık dersen Watch 7 de safir kristal cam var
0 Likes
BURSAŞK
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yeşil rengi bence bi hoş farklı duruyor (:
elfiyus54
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 🙏
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Yeşil rengi var bende gayet memnunum rahatsız etmiyor şahsen. Aslında krem istiyordum.