Original topic:

Samsung watch 7 alınır mı?

(Topic created on: 03-11-2026 08:21 AM)
223 Views
bekiresen
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba akıllı saat almayı düşünüyorum ilk defa akıllı saat alacam sizce ii görür mü? Fitnessla uğraşıyorum aynı zamanda koşu vs. Yapıyorum watch 7 yine araştırdım pil olarak kötüymüş huawei önerdiler fit 4 modelini sizce hangisi mantıklı. Cihazım s24 düz model

8 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 40mm kullanıyorum. Pili hariç aşırı memnunum. Pil de 1 2 gün gidiyor bu arada eğer internete falan girmezsen. Huawei hakkında bilgim yok ama kasma sorunları varmış sanırsam. İnsanların yorumlarına bakın yapay zekadan yardım alın.
Watch 7yi öneririm. Kaliteli cihaz. Oldukça kaslı diğer rakiplerine göre.
__ALPHA__
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 44mm kullanıyorum maksimum 2.5 gün gidiyor

Huawei sana öneren yanlış anlama ama teknoloji bilgisi pek yok gibi şimdi ülkemizde bir cok özelliği aktif değil cihazın da samsungmuş zaten

Watch 7 alman daha doğru olur

Huawei pili için alınmaz bence
Ben kullandigim saatten memnunum
bekiresen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım hocam şuan ikinci el bir tane buldum çizik yok 5000 tl 23 ay garantili sıfırları çok pahalı 8500 tl ve üstü alınır mı sizce
0 Likes
__ALPHA__
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok pahalanmış ben sıfırını 5000 ₺ ye aldım
bekiresen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet bekleyeyim mi bu cihazım alayımmı?
0 Likes
545481
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5 2 sene sonra watch 7 şimdide watch 8 classic kullanıyorum pil harici çok güzel ve stabil bir saat gayet akıcı ve işlevli pil konusunda ekran hep açık özelliğini kapatırsanız 2 güne yakın götürür yaklaşık. Ama yoğun kullanırsanız her gün şarja takarsınız fitness koşu yürüyüş vs için gayet güzel cihaz yapay zeka ile size enerji skoru belirliyor yaptığınız faliyetleri analiz ediyor ve kafanızda yaptığınız şeyler iyimi faydalı mı belirli bir fikir oluşturuyor huawei kullanmadım ama cihazınız samsung ise Samsung saat almanız daha iyi olur bütün özelliklerini tam kullanabilirsiniz huawei saatin sadece huawei telefonlara özgü özellikleri var yani alsanız kısıtlı kullanımınız okur ve stabil olmaz pil sizin için çokok önemli ise her gün şarja takamam diyorsanız samsung önermem bütçeyi yükseltip garmin vs öneririm ama pil sıkıntı olmaz derseniz samsung bir telefonla tadından yenmez bir saat watch 7 ama beyaz alırsanız kordonu bir süre sonra kenarlardan soluyor ve yeşil oluyor yeşil kordonlu olanı öneririm
0 Likes
bekiresen
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım hocam yeşil kordonlu alacam 2. El 23 ay garantili
0 Likes
Loftx77
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 44mm Kullanıcısıyım Pili 1,5 gün civarı gidiyo Memnunum
0 Likes