cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 7 ön sipariş rezaleti

(Topic created on: 07-27-2024 05:05 PM)
996 Views
ssavtak
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba 11 Temmuz da sipariş verdiğim galaxy watch 7 44 gümüş saatim hala gönderilmedi. 25 Temmuz da teslim sözü vermiştiniz. 14 Temmuz da benden 3 gün sonra bile sipariş veren arkadaşıma geldi kullanıyor. 17 Temmuz da aynı model aynı renk sipariş veren arkadaşıma bugün kargoya verildi yola çıktı bana hala yok. (17 Temmuz örnek sipariş numarası  yola bugün çıktı)
Dün telefon ile de aradım kayıt açtılar. Bugün yine aradım yine kayıt açtılar. Size en kısa sürede çözüm merkezi dönecek dediler ama arayan hala yok.
Her ön sipariş siparişimde böyle sıkıntı yaşatıyorsuuz.
İlk sipariş verenlere geç gönderiyorsunuz daha geç sipariş verenlere önce gönderiyorsunuz.
Geçen sene watch 6 classic almıştım sizden yine bunlar olmuştu. ilk gün sipariş verip 1 ay beklemiştik. Benden 10 gün sonra sipariş verenlere hemen yollanmıştı. Sonra da özür dileriz deyip 25 w adaptör hediye yollamıştınız. Her sene aynı hatalar.

Kaç kere canlı destek ve 4447711 ile görüştüm. Bana 3 gündür aynı yalanı söylüyorlar. Siparişiniz kargo için hazır sevkiyat için kargo firmasını bekliyor diyorlar. Koca bir yalan. O üç gün içinde benden 4-6 gün sonra sipariş verenlere bile saatleri yola çıktı, her gün kargo çalıştı teslimler yapıldı. Ya da şu anda yoldalar. Bi bizimkini mi almıyor kargo firması depoya gelip bizimkileri bırakıyor herhalde. Kucağının dolup bizimkileri yere falan düşürüp kalması lazım bunun doğru olabilmesi için.😡😡

Burada sıkıntı iki hafta önce sipariş toplayıp parasını tahsil edip 25 Temmuz da saatinizi teslim edeceğiz deyip bir kısım sipariş verene, ilk sipariş verenlerden daha geç bile sipariş vermiş olsa da gerçekten 25 Temmuz da saatleri yollayıp bizim gibi mağdur olanlara ise günlerdir sevkiyat yapmayıp neden yapamadığını açıklayabilmekten bile aciz olunmasıdır. 

Lütfen artık parasını ödediğim ve herkese yolladığınız saatimi acil gönderir misiniz? Ya da en azından bir mantıklı sebep sunup arayabilir misiniz??
46 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bu konuyu 658897. Kere gördük okuduk, ne yazık ki öyleymiş kargoyu çok geç gönderiyorlar gelirse de şanslısınız diyeyim, siteden ürün almayın lütfen
ugurtunc
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her lansmanda aynılar aynen... samsung shop pişmanlıktır kesinlikle oradan piyasadan daha pahalı olacak şekilde ürün almayın.. hatta ucuzsa bile almayın.. almayın :)
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ssavtak,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Adam zaten doğrudan destek alamadığı için buraya yazmış. Ne yaşıyonuz siz
ssavtak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Aynen.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Burası bir topluluk hocam açık iletişim bilgilerini yorumlara vs. Yazmayın sıkıntı çıkarırlar. Burası Trol hesap dolu. Yine bu uygulamada ki canlı destek tarafından iletişime geçmeyi deneyin
ssavtak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler sildim
ugurtunc
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Adam zaten yazmış çizmiş.. elli kere de iletmiş aramış sormuş yazmış.. aldığı tek cevap sabırla ve bekleyin en kısa sürede size ulaştıracağız denmiş.. samsung türkiye'nin en kısa süresi 4 haftadan başlıyor herhalde... bu arkadaşı forumlardan tanırım bilirim.. iyi müşterisidir samsungun.. her sene imkanı oldukça upgrade yapar telefonda saatte vs.. tıpkı benim gibi ve lansman döneminde ürün alan birçok arkadaşımız gibi.. ama her seferinde her lansmanda yine biz mağdur oluruz.. sadece bekleyin denir... beklemeyeceğiz arkadaş.. samsung türkiye doğru düzgün yapacak operasyonunu.. fiyatlarını da doğru düzgün belirleyecek.. ürün satışa çıktığının ikinci günü pazar yerine stoğu basıp %20daha ucuz satmayacak.. ya da bizler asla bir daha samsung ürünü almayacağız.
Giyilebilir Cihazlar
Aynı durum bendede geçerli valla 11 temmuzda bende 44m beyaz rengi sipariş ettim hala bekliyorum ayni kelimeleri banasa söylüyor lar da boss