Resolved! Solved

Original topic:

Samsung watch 6 classic

(Topic created on: 10-01-2025 05:13 PM)
254 Views
Muhammed2109
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

Uzun süredir akıllı saat almayı planlıyordum, kafamda watch 6 classic vardı. Az önce satın aldım ama fiyat biraz fazla uygun geldi. İnternette şu anda 7-8k arası sıfırları satılıyor. Ankara/Kızılayda bir telefoncuda 5.5k ya buldum. Kullanıcıdan satın almışlar, kullanıcıda kampanyada telefonun yanında sanırım bedavaya almış. Faturası yok, ancak kutu içeriği tam, garanti belgesi vs var zaten kutuyu kendim açtım, sıfır, kapalı kutu tertemiz saat ama fiyatı içime sinmedi. Dediğim gibi çeşitli sitelerde, piyasada 7k dan başlıyorken 5.5k ya satıyorlar, bunun nedeni nedir ? Bilen birileri aydınlatırsa çok sevinirim, saatte kontrol etmem gereken bir şey var mıdır ?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
melih60
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam fatura yoksa garanti yok demek bu yüzden fiyatı düşük olabilir

View solution in context

0 Likes
Solution
Nazımcan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Önceki nesil Samsung cihazları her zaman fiyat düşürür. Bunun bazı sebepleri var. Mesela her şeyden önce Samsung kendisi üretmeyi ve satmayı bırakır. Sen önceki nesil cihaz almak istersen önceden satın alıp satışna koyan üçüncü parti satıcılardan almak zorundasın. Samsung da üçüncü parti satıcılarda ürün elde kalmasın diye fiyat düşürür. Sen epey uyguna bulmuşsun, fiyatı sorunlu değil zaten aşağı yukarı 6 binden çıkmıştı diye hatırlıyorum.

View solution in context

Solution
Zimlali61
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Seri numarasından garantisini sorgulayabilirsin bende watch 7 44mm yi 4400 tl ye aldım 1 ay kullanılmış hepsiburada dan alınma 1 aydan fazladır kullanıyorum bir sorun yaşamadım

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Solution
melih60
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam fatura yoksa garanti yok demek bu yüzden fiyatı düşük olabilir
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Garanti belgesi kutuda var, fatura yok ancak herhangi bir sorunda servise sorunsuz şekilde götürebileceğimi söylediler.
0 Likes
melih60
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tr de garanti belgesi %90 kullanılmaz faturayı kabul ederler , çoğu servis fatura olmadan garantiyi kabul etmez . Siz yinede bir servisi arayıp sorun faturasız kabul ediyorlarmı diye
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Teşekküt ederim hocam
Solution
Nazımcan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Önceki nesil Samsung cihazları her zaman fiyat düşürür. Bunun bazı sebepleri var. Mesela her şeyden önce Samsung kendisi üretmeyi ve satmayı bırakır. Sen önceki nesil cihaz almak istersen önceden satın alıp satışna koyan üçüncü parti satıcılardan almak zorundasın. Samsung da üçüncü parti satıcılarda ürün elde kalmasın diye fiyat düşürür. Sen epey uyguna bulmuşsun, fiyatı sorunlu değil zaten aşağı yukarı 6 binden çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Muhammed2109
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim hocam
Solution
Zimlali61
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Seri numarasından garantisini sorgulayabilirsin bende watch 7 44mm yi 4400 tl ye aldım 1 ay kullanılmış hepsiburada dan alınma 1 aydan fazladır kullanıyorum bir sorun yaşamadım
0 Likes
melih60
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Galiba o servisi kaldırmışlar dediğiniz siteyi bulamıyorum
0 Likes
Zimlali61
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Direkt sorgulanmıyor artık, samsungun bir sitesi var oraya hesabınlan girip seri numarasıyla cihazı kaydettikten sonra gözüküyor artık
0 Likes