Victorybyz
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-08-2024 10:29 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba arkadaşlar! Akıllı saatlerinizde el yıkadıktan sonra sesli görüşmelerde ses cızırtısı oluyor mu? Ya da yazın sıcakta saat altı terlediğinde?
5 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 10:32 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Hoparlöre su kaçmış olabilir mi? QuickPanel'de su kilidi var, onu açıp kapatırsanız suyu otomatik olarak dışarı atar.
axeno
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 10:33 PM (Last edited 07-08-2024 10:34 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Su kilidini aç kapat. Bunu yaparken cihazı sallarsan daha iyi olur zaten Samsung bunu ilk yapışında sunuyor ama coğu kişi ipucuyu atlıyor.
Düzenleme: oluyor mu demişsiniz cevap hayır ama mikrofon tarafına kacarsa evet fakat sallarsan sorun çözülür
Düzenleme: oluyor mu demişsiniz cevap hayır ama mikrofon tarafına kacarsa evet fakat sallarsan sorun çözülür
Victorybyz
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 10:34 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Bu iki kez başıma geldi. İlk yaptığında dediğinizi yaptım. Yaklaşık 3-4 gün saati silmeme rağmen düzelmedi. Sonra kendiliğinden düzeldi. Bugün yine aynısını yaptı. Dışarda iken cızırtı yaptı eve geldiğimde sorun yok gibiydi. Sizce servislik bir durum var mı?
axeno
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 10:38 PM in
Giyilebilir Cihazlar
**bleep** hızlı yürürken cızırtı yaptıysa yine normal karşılanabilir (olmaması gerekenbir sorun)
Servislik durum bence simdilik yok. Ama yinede götürüp içinizi rahatlatabilirsiniz. Veya sorum varsa çözülmüşte olur
Servislik durum bence simdilik yok. Ama yinede götürüp içinizi rahatlatabilirsiniz. Veya sorum varsa çözülmüşte olur
Victorybyz
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 10:42 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Samsung genel merkezde görüştüm. Normalde el yüz yıkama ile olmamalı dedi. Ama teknik olarak düşünürsek mikrofon altta. Aşırı ter ve su ile cızırtı yapması normal düşündüm. Samsung genel merkez öyle diyince acaba bende mi sorun var diye düşündüm.sizde de oluyor mu diye merak ettim