cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung vs Huawei Akıllı Saat

(Topic created on: 05-21-2025 03:50 PM)
95 Views
limonatalimon
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar. Dış görünüş ve batarya ömrü itibariyle Huawei akıllı saatleri daha çok beğeniyorum. Samsung ekosisteminde olmadığı için aynı performansı göstermeyebilir ancak huawei akıllı saat kullanan biri Samsungun ne gibi özelliklerinden mahrum kalacaktır? Yahut huawei saatin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Xiaomi s3 huawei gt3 samsung 4clasic ve 5 prosunu deneyimlemiş biri olarak yazıyorum bana göre fiyat bandına da bakacak olursak samsung çok dsha mantıklı neden en basit örneği aynı fiyat bandındaki samsung ve diğer markaların özelliklerini karşılaştırınca en bariz özellik farkı saate uygulama yükleyememe wp gibi uygulamalardan bahsediyorum bir diğeri mesaja yanıt verme o samsungda yazarak çizerek sesle rahatça gönderebilirsin diğer saatlerde anca hızlı yanıt olur samsung saatlerin şarjının hızlı gitme sebebi de sensörler ve yazılım wear os sıradan bir işletim sistemi değil baktığınızda samsung içini baya dolu gönderiyor

View solution in context

3 Comments
FurkanOrduTR
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hiç bi özellikten mahrum kalmazsın muhtemelen, bi ekosistem farkı sorun. Verileri samsung healt ile takip edemezsin vesaire. Onun dışında pil ve fp gibi konularda büyük avantajın olur. Bence xiaomi ve huawei saat olarak daha iyi ama ben olsam sırf samsung diye az daha fazla vermeye razı olurdum.
0 Likes
Solution
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Xiaomi s3 huawei gt3 samsung 4clasic ve 5 prosunu deneyimlemiş biri olarak yazıyorum bana göre fiyat bandına da bakacak olursak samsung çok dsha mantıklı neden en basit örneği aynı fiyat bandındaki samsung ve diğer markaların özelliklerini karşılaştırınca en bariz özellik farkı saate uygulama yükleyememe wp gibi uygulamalardan bahsediyorum bir diğeri mesaja yanıt verme o samsungda yazarak çizerek sesle rahatça gönderebilirsin diğer saatlerde anca hızlı yanıt olur samsung saatlerin şarjının hızlı gitme sebebi de sensörler ve yazılım wear os sıradan bir işletim sistemi değil baktığınızda samsung içini baya dolu gönderiyor
limonatalimon
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fiyat kriteri koyacak kadar **bleep** görmüyorum 2 markada. Fiyat kriterim yok. Wp mesaj geldiğinde sesli cevap vereyim metne döksün gibi kullanıma bağlı kriterlerim var. Çok spor da yapmıyorum
0 Likes