cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung'un Başkanı, Applevari Tasarımlara Kızdı

(Topic created on: 08-04-2024 08:15 PM)
294 Views
Mami14
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Geçtiğimiz ay yeni katlanabilir telefonlarını, akıllı saatlerini ve kablosuz kulaklıklarını tanıtan Samsung'da Yönetim Kurulu Başkanı Lee Jae-yong, tasarımların Applevari olmasından dolayı mutsuz.

image

Samsung'un geçtiğimiz ay tanıttığı yeni ürünleri arasında Galaxy Watch Ultra akıllı saatler ve Buds 3 hemen dikkatleri çekmişti. Bu cihazların dikkatleri çekmesinin nedeni ise Apple'ın rakip ürünlerine oldukça benzemeleriydi. Görünüşe göre bu eleştirilere katılanlardan biri de Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Lee Jae-yong. 

Koreli haber ajanslarına göre Samsung Electronics Başkanı Lee Jae-yongApple'ın tasarımlarını kopyaladıkları yönündeki eleştirilerin üzerine şirketin mobil bölümü olan Samsung MX'i bir yeniden değerlendirme toplantısı için çağırdı. Yönetim Kurulu Başkanı'nın doğrudan sürece dahil olması, şirket içinde gerilimi arttıran bir olay oldu. 

Samsung'da ortalık karışık

Konuyla ilgili olarak Samsung'a yakın kaynaklarakıllı telefon bölümünde bazı kişilere kısıtlamalar getirildiğini belirtiyor. Bu kişiler arasında Samsung MX'in lideri TM Roh da bulunuyor. Bu durumla ilgili yorum yapan, kimliğinin gizli kalmasını isteyen Samsung içinden bir kişi, Başkan (Lee) bizzat Apple’ın tasarım kopyalama tartışmasının ve geçen ay piyasaya sürülen Buds 3 serisi ve Galaxy Watch 7 çevresindeki kalite sorunlarının ardından müdahale etti. İç atmosfer şu anda çok kötü,” ifadesini kullandı. 

Kaynak 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Yeni mi aklına gelmiş 😅

View solution in context

7 Comments
Solution
Anonymous