cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefona Huawei Akıllı Saat

(Topic created on: 11-16-2024 12:19 PM)
226 Views
Megee
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Huawei gt4 almak istiyorum normalde galaxy watch alma niyetim vardı ama 14 günlük pil süresi de beni cezbediyor zaten Galaxy Watch'ın belkide birçok özelliğini kullanmicam buna rağmen max 2 gün sarj süresi sıkıntı. Elimde s23 ultra var sizce huawei watch gt4 saati ile uyumluluk sorunları yaşar mıyım veya özelliklerden kısıtlanma durumu olur mu.

19 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Öyle sıkıntılara rastlamadım arama yapa biliyorum bildirim alabiliyorum ben
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Google desteği olmamasından kaynaklı olabilir belkide
Giyilebilir Cihazlar
Olabilir
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Şarj neden canını sıkıyor ki geceleri saatle yatmıyorsanız. Yatarken şarj edin kalkınca kullanın.
0 Likes
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben simdi mini telefon istemiyorum kullanacağım basit şeyler medya kontrolü arama gorme vb bunu gt4 de rahatlıkla yapabiliyorsam 14 günlük pil performansı bana kâr kalır
0 Likes
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bide hep analog saat kullandım ben yani aksesuar olarak görünüş olarak bile huawei gt4 kullanırım sadece saat modunda
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
He bu arada huawei saatleri,Samsung cihazlarda gönlünüzce rahat kullanabilirsiniz.
0 Likes
FȘ
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kardesim samsung watch 5 pro dan huawei watch gt 5 pro ya geçtim hic bir sıkıntı yok 15 gün pil ömrü var ayrica huawei gecmemdeki en büyük neden samsung watch lara guncelleme vermiyor mart tan beridir saat guncelleme almiyor huawei al kafan rahat etsin.
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Mesaj ve arama bildirimlerinde herhangi bir sorun yaşamıyorsun değil mi. Ayrieten GPS olayı Google maps gibi mi yoksa daha mı kötü
0 Likes
FȘ
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Arama sms veya whatsapp **bleep** bildirim aliyorum sorun yok gps kismi gercekten çok iyi