cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung türkiye sahtekarlığı

(Topic created on: 4 weeks ago)
359 Views
myokmac
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bixby

Galaxy ai
Türkçe dil desteği yok s24 alanlar mı kullanamayacağı özellik için o kadar ödeme yapıyorlar
Ayrıca buds 2 pro kullanıcısıyım
  • Özeelliklerine ai destekli yazmışsınız ama a34 ile kullanamıyorum sahtekarlık değilmi bu ve bixby türkçe olmadığı içinde bir çok özelliği kullanamıyoruz allahtan gogle asitan var zamzung%
28 Comments
sadimx
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Biraz daha süre verip tüketici hakem heyetine daha sonra mahkemeye taşımak gerekir.
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Alırken ülkeden ülkeye değişiklik gösterir yazıyor neyi dava ediyorsun adamlar bunu düsünmedimi?
0 Likes
sadimx
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Neyi mi tüm Türkiye reklamlarında yapay zeka ve dil çevirisi kullanıldı. Madem ülkelerde farklılık gösteriyor o özelliklerin reklamını Türkiye'de kullanmayacak bana telefonu satarken yapay zekadil desteği sattı ben bu özellikler ile aldım bu özellikler TV sosyal medya reklamlarında yayınlandı şuanda bana kusurlu ayıplı ürün satmış durumda .. kandırılmış durumdayiz hala sosyal medyada reklamlar bakabilirsin madem öyle Türkiye reklamlarında bu özellikler kullanılmasın kullanıyorsa insanları kandirmistir
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kandırmadılar aşağıda küçük olsada yazıyor dostum? Diğer firmalarda böyle yaparak dava edilmekten kurtuluyor.

Senin bakış acına bakarsak markette satılan %100 %99 ürünlerde aynı ama kaldırılmıyor neden arkada yazıyor çünkü. Bilinçli tüketici olursan zaten sorun yaşamazsın

Onu bunu geçtim 1 adet resmi Türkçe paket var hani her türlü kaybedilir
0 Likes
S24Plus
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Temmuzda Türkçe desteği geleceği hakkında resmi bir yazı göremedim. Varsa iletilir misiniz hakem heyetine başvuru yapalım.
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yapamazsınız hocam. Resmi kaynak olarak Türkiye ceosu ne kadar Türk ceosu demek istemeseydi canlı canlı ceviri özelliğini kullandı birde ek olarak zaten Samsung internete geldiği için Türkçe video ve sayfa ceviri paketi her türlü kaybedersiniz.
0 Likes
sadimx
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayır kaybetmeyiz reklamlar ile sattığı ürün farklı her türlü kazanırız
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
E et o zamanda sonuçu görelim kanka. Yıl 2024 bu firmalar eskisi gibi hataya yer vermiyor. Ben sana söyleyim ilk duruşmada biter bak.

Hem 1 adet resmi paket var
Hem adamlar ülkeden ülkeye değişir diye yazmışlar market reyonu ile aynı mantık firmalar saf değil yani.
0 Likes
sadimx
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tabiki bunun için önce tüketici hakem heyetine başvurmak gerekir ordan bir olumsuzluk gwlmesi durumunda mahkemeye vermek gerek
0 Likes