Original topic:

Samsung galaxy watch 7

(Topic created on: 09-03-2024 03:29 PM)
275 Views
samsunga344
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

22 gün önce aldığım ve sadece bir hafta kullanmadığım samsung galaxy watch 7 imden kutusundan çıktığından beri bir koku geliyor bu normalmi ama hiçbir sıkıntısı yok sadece burnumun dibine götürdüğüm sıcak yanık kokusuna biraz yakın bir koku geliyor bu normalmiş veya yaşayan varmı sizce iade süresi dolmadan iade etmelimiyim iyi günler bu arada amazondan almıştım iade ediceksem bile nasıl iade etmeliyim sıfırlayıp tamdan kapatıp öylemi iade etmeliyim uzun olduğu için kusura bakmayın iyi günler 

8 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar kardeşim, 😊

Bu tarz bir koku normal değildir, beyniniz sizi de kandırıyor olabilir bu tarz kokularda.

Şahsen iade etsen gayet iyi olur. Ayrıca Cihazın silikonundan mi bu koku geliyor yoksa Direkt saatten mi Gelmekte?
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Amazonda İade işlemi zor bir konudur, 😊 İade işlemini Ürünün menüsünden başlatın Ordada size Ürünün üzerine gideceği Konum Vb. Kağıtları bastirmanizi isteyecektir, yazıcıdan tabikide.

Bunlar Dışında İse Teknoloji Ürünlerinde İade normalde kabul edilmez ama sizin haklı bir sebebiniz Bulunmakta konu muhtemelen onaylanacaktır.

Cihazı sıfırlayın Sonrasında Normalde olduğu gibi kutulayın.

Yanlız Cihazı şarjını ne olur ne olmaz %100 Olarak yapıp sıfırlayın.
samsunga344
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Koku direk saaten geliyor amazondan samsung galaxy a34 ve samsung galaxy tab s9 plus da almıştık aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntıları yok birde 4 ay önce samsung un 20000 mah 25 watt powerbankini almıştım ondan da koku geliyor du iade ettim kapıya kadar gelip aldılar ve para hemen yattı dediğim gibi kordonları kokladım koku saaten geliyor direk ne yapayım sen 22 gündür böyle
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım Kardeşim,Tabi Amazon Konusu satıcıya Göre değişmekte, Hepsiburada Gibi Normal bir standartı Bulunmamakta.

Yani Powerbank'dan Gelmesi daha Olağandır yanlız o konuda Yine servise gidilmesi gereken bir konu, 10.000 Mah Bulunmakta Bende Bu tarz bir koku bulunmamakta.

İade işlemi olsa Kesinlikle daha Sağlıklı olur Kardeşim, 6 Classic Bulunmakta Bende bu tarz bir koku bulunmuyor onda da.

Ama Eğer ki zaman varsa İsterseniz Bi servise gidin,
Ama dediğim gibi Teknolojik ürünlerde eğer ki Płastik yoğunluğu çoksa bu koku normal olabilir ama herseyde olduğu gibi bir dozu Bulunmakta koku yoğun yada Rahatsız ediciyse kesinlikle bir sorun Bulunmaktadır.
Yada tamamen kalitesiz Plastiğin örneğidir.
0 Likes
xidi
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bizde Samsung Frame TV aldık ufak araştırmada kokunun normal olduğu söyleniyordu ama kimse neyi yorumladığını bilmiyor. Uzmana danışmanızı öneririm.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Neyi yorumladığımı biliyorum kardeşim. 😊
0 Likes
xidi
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Dostum, webte frame için araştırdığımda gördüğüm yorumlardan bahsediyorum.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır Kardeşim kusura Bakma Bana İtafen kullandın gibi geldi cümleyi ondan. 😅