Original topic:

Samsung galaxy watch 7 servis

(Topic created on: 04-05-2025 07:25 PM)
213 Views
yusuf_A54
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Samsung galaxy watch 7 min kordon rengi soldu diye garantiye gönderdim şuan sizce nerededir?
11 Comments
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kordon için 1 adet değişim hakkınızı kullandınız bundan sonra birdaha değişim yapmayacaklar. Yeni bir saatin kordonunu erkenden değiştirtmek bence hata iyice yıpranmasını beklemeliydiniz
yusuf_A54
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ama baya bi solmuştu solan kısmın altındaki renk gözüküyordu ve solan kısımlar kararmaya başlamıştı birde bileğimi kırmızı yapıyordu kordon tarafı
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Anladım hocam. Aynı durumlar birdaha yaşanıcak malesef ve bu sefer değişim hakkınız olmayacak. O kordon alerji yaptı ise siz ayrıca başka bir kordon alın bence ben öyle yaptım.
yusuf_A54
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bendeki zaten üretim hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü hocam kordonun turuncu ve mavi dikişyerleri baya garipti ve düzensiz gibiydi
0 Likes
yusuf_A54
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Yine solmalar olursa 3.parti kordon alırım hocam
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben gene orijinal d buckle olan modellerden aldım kaliteliler kutudan çıkanlara göre ve rahat sorunsuzlar. Kutudan çıkan Aksesuarlar pek iyi değiller anladığım
yusuf_A54
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hocam dediğim gibi sorunlar devam ederse yeni kordon alırım Bu arada sağolun beni bilgilendirdiğiniz için
Daisy26
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben 7 nin kendi kordununu hiç sevmedim kolumu terletiyodu sanki trenyoldan kordon aldım 200 300 TL bir şeydi çok daha iyi çıktı ayrıca çok da güzel renkleri var isterseniz link atabilirim özelden burdan atarsam kaldırılır belki 😂
yusuf_A54
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Eğer sorunlarım devam ederse yenisini alırım 3. Parti olanlardan sağolun
0 Likes