cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy fit3 deneyimlerim

(Topic created on: 12-27-2024 04:10 PM)
75 Views
kadir039
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung galaxy fit3 cihazımı Türkiye'ye geldiği ilk gün aldım aldım.  Samsung tercih sebebimde telefonumun samsung olması idi.

Deneyimlerim; 

1- şarjı öyle belirtildiği gibi 13 gün gitmiyor. tüm özellikleri kapatarak  11 günü gördüm. bazı özellikler açıkken 5 gün de bittiği de oldu.

2- Daha önceki bilekliğim xiaomi band 7 idi. bu bileklikte mail geldği zaman (gmail ve iş maili) bildirimde kimden geldiği yazıyordu. fit3 te enteresan bir şekilde bildirim başlığında benim mail adresim yazıyor.  güncelleme ile düzeltilir diye ümit ediyorum.

3- Şarj etmede problem var. örnek olarak %67 gelince şarj duruyor. şarj cihazını tekrar tak çıkar yapmazsanız o %67 de 1 saat bekliyor.  bununla alakalı internette şikayet göremedim. belkide benim cihazımda bir problem olabilir.

4- Güncelleme desteği yok. xiaomi bileklikte arada güncelleme gelirdi. eşimde huawei var. ondada ara ara güncelleme geliyor . fit3 te daha birşey göremedik. 

5- fiyatı emsallerine göre çok pahalı ama samsung cihaz uyumluluğu için bu para verilir. 

4 Comments
Artisit34
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende galaxy fit 3 kullanıyorum, öncelikle şarj konusunda sizin cihazınızda problem var ben öyle birşey yaşamadım. 2. Olarak güncelleme desteği kesinlikle çok daha iyi huaweiden? Huawei band 7 kullanıyordum gelen güncellemeler ile resmen hiç yenilik getirmediler. Samsung ise yanlış hatırlamıyorsam 2 tane güncelleme verdi fit 3 e ve yeni özellikler eklendi (pil düşük uyarısı, telefon kulaklık şarj durumu gösterme, medya oynatıcısında liste olarak 20 tane müzik gösterme vb.) Cihazın güncellemelerini doğru şekilde kontrol ettiğinizden emin olun
0 Likes
Artisit34
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Onun dışında bahsettiğiniz problemlerde gayet haklısınız
0 Likes
kadir039
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bu problem cihazımda hala var. Yabancı forumlarda da okudum. 3 4 kez sarj cihazını söküp takıyorum sarj dolana kadar.
0 Likes
ERENSpei
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
YORUM
0 Likes