cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy buds almalı mıyım?

(Topic created on: 11-03-2024 11:19 AM)
121 Views
UTQA51
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 hafta önce oppo enco buds kulaklığımda sağ tarafı bozuldu (sol kulaklıkla eşleştirme yapmıyor) hee yolu denedim ama olmadı düzelmedi. Bu yüzden 2 seçenek verdim kendime. Ya aynısından alıcam yada samsung galaxy buds ... alıcam fakat fiyatlarına bakınca fiyatları çok pahalı geldi samsungun o yüzden oppo almak istiyorum. Fakat bir taraftada ANC vs. var ekosistem var. Yardım eder misiniz lütfen. Birde hani kulaklıklarda ANC kaybolunca bulma vs. var? Onlarıda listelerseniz sevinirim (buda 3 istemiyorum almayacağım ve 1)

13 Comments
YağızA255G
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Eskiden oppo kullanıyordum bende şuan oppo enco buds kullanıyorum, oppo telefonla güzel eşleşiyor, samsunga gelirsek oppo kulaklıklar için heymelody adlı uygulamayı indirmeniz gereki, asıl konuya gelelim buds 3 istemiyorsanız kullandığınız oppo kulaklığın aynısını alın ya da dersiniz ki 1 yıl boyunca kulaklık kullanmam para biriktiririm, buds 3 alın o zaman. Oppo kulaklıklarda bulma vs. Yok galaxy buds ta var
UTQA51
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Biliyorum o uygulamayı fakat illaha indirmeye gerek yok. Neyse diyorsunuz ki samsunga gerek yok
0 Likes
YağızA255G
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her türlü marka kullanırım diyorsanız samsunga gerek yok, önerim oppo alın fiyatına göre iyi
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy buds kullanıcısıyım, gayet memnunum. 1.5 yıldır kullanıyorum pişman etmedi beni. (Buds2)
0 Likes
UTQA51
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığın tipi çok kötü kötü olmasaydı ve pahalı olmasaydı alırdımda
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben 2023ün ilk çeyreğinde 1.500e almıştım 4.000 olmuş.. 🥲
OğuzAhmet
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds 2 kullanıyorum. Realme kulaklıktan geçmiştim ben beğendim buds 2 kulaklığı. Çalıştığım iş yerinde ses çok olduğu için almıştım özellikle, sesi yarı yarıya indiriyordu kulaklık.
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle buds2 serisi çok iyi bence. Bende aynı kulaklığı kullanıyorum pişman etmedi beni.
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Buds2, Buds2 Pro ve Buds FE alabileceğiniz seçenekler arasında. Hepsinde ANC ve kaybolunca bulma özellikleri bulunmakta. Aralarından en kapsamlı özellikler için Buds2 Pro'yu veya gerek yok derseniz Buds2'yi alabilirsiniz. Eğer bütçeniz uygun değilse en uygun fiyat için Buds FE'yi almak iyi bir seçim olacaktır. Hiçbiri sizi pişman etmeyecektir.