- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-21-2023
09:08 AM
(Last edited
04-21-2023
09:12 AM
by
Manavgat
) in
Öncelikle hayırlı bayramlar herkese,benim bir maruzatim olacak temmuz 2022 de telefonla beraber samsung fit 2 aldim ve sorunsuz kullaniyordum disari gidecegim icin dun sarji 30 iken sarja taktim 2 saat geri dondugumde ise sarj olmamisti cikardim sarjdan birden sarji hizlica düşmeye basladi geri taktim sarja ve sabaha kadar sarjda biraktim ne yazik ki yine dolmamis tamamen cikarttim sarjdan ve 23 e gelip kapaniyor ancak sarja taktigimda aciliyor acildiktan sonra sarjdan cikardigimda 5 dk icerisinde yeniden kapaniyor sorunu ne olabilir?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2023 11:16 AM in
Giyilebilir CihazlarBu ucu açık bir sorun. Ucu açık olduğu için bir çok sorun için kullanılabilen genel çözümler önereceğim. Yazılımsal da olabilir, donanımsal da olabilir. Önce yazılımsal olma ihtimali üzerinden gideceğim.
Fit serisinde var mı bilmiyorum ama Watch serisinde cihazı Members'a kayıt edince aynı telefonun şarj olup olamama durumu, pil sağlığı, sensörlerin durumu gibi testler yapabiliyoruz. Sadece şarj olmuyor diye mi gözüküyor yoksa gerçekten mi şarj olmuyor anlayabilmek için Fit2 cihazınızı Members'a kayıt edip şarj olup olmadığını gösteren testi ve pil durumu testini yapın. Eğer test sonucu olumsuz çıkarsa Galaxy Wearable uygulamasını açıp yedekleme kısmından yedekleme yapın, cihazı sıfırlayın, yedeği geri yükleyin. Eğer sorun bir güncelleme sonrası olduysa yedekleme de çözemez. Yeni bir güncelleme gelene kadar öyle kalır.
Eğer bunların hiçbiri çözmediyse sorun donanımsaldır. Kullanıcı olarak yapacak pek bir şey kalmıyor, servise göndermelisiniz. Tahminimce büyük bir hasar yoktur. Çözüme ulaşırsınız.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2023 10:45 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2023 11:16 AM in
Giyilebilir CihazlarBu ucu açık bir sorun. Ucu açık olduğu için bir çok sorun için kullanılabilen genel çözümler önereceğim. Yazılımsal da olabilir, donanımsal da olabilir. Önce yazılımsal olma ihtimali üzerinden gideceğim.
Fit serisinde var mı bilmiyorum ama Watch serisinde cihazı Members'a kayıt edince aynı telefonun şarj olup olamama durumu, pil sağlığı, sensörlerin durumu gibi testler yapabiliyoruz. Sadece şarj olmuyor diye mi gözüküyor yoksa gerçekten mi şarj olmuyor anlayabilmek için Fit2 cihazınızı Members'a kayıt edip şarj olup olmadığını gösteren testi ve pil durumu testini yapın. Eğer test sonucu olumsuz çıkarsa Galaxy Wearable uygulamasını açıp yedekleme kısmından yedekleme yapın, cihazı sıfırlayın, yedeği geri yükleyin. Eğer sorun bir güncelleme sonrası olduysa yedekleme de çözemez. Yeni bir güncelleme gelene kadar öyle kalır.
Eğer bunların hiçbiri çözmediyse sorun donanımsaldır. Kullanıcı olarak yapacak pek bir şey kalmıyor, servise göndermelisiniz. Tahminimce büyük bir hasar yoktur. Çözüme ulaşırsınız.