Resolved! Solved

Original topic:

Samsung cihazda en iyi saat

(Topic created on: 09-12-2025 09:34 PM)
107 Views
İncebey1
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sizce Samsung telefonumda samsung dışında bir akilli saat kullansam randumanlı çalışır mi? Mesala huawei?

11 Comments
AlperGüler
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Her ekosistemin yazılımı farklıdır hani çalışırmı çalışır ama hep bişeylerde kayıp olur bence samsung saat kullanman daha iyi olur bide bu saatleri elden çıkarmakta kolay olmuyo
MuhammedA24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
+
ilyas_1818
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
En mantıklısı samsung alman
OğuzS25
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Huawei tavsiye ederim akıllı özelliğini tam karşılamasada çok güzel bir saat ve sağlık takip edici olur
Solution
thesakaryam54
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Profesyonel deneyim istiyorsa samsung daha iyi ancak uzun pil ömrü ve nabız kandaki oksijen gibi sağlık ölçümleri yeterli olacaksa huawei
Solution
thesakaryam54
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
2 günde bir şarj etmeyi göze alırsan samsung çok iyi bir seçenek ben watch 7 kullanıyorum fiyatının her kuruşunu hak ediyor youtube video izleme, gemini ve bixby sesli yanıtlama, tansiyon Ekb ölçümü vb.
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bir ara samsungdan huawei geçtim saat olarak samsung kullanan birini bence asla tatmin etmez uygulamalar olarak sunduğu imkanlar olarak koşa koşa geri samsunga döndüm
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tam olarak optimize sayılmaz gt3 pro kullandım 2 seneye yakın.. Aramaları saatten cevaplasam bile telefondan hoparlör e geçiyordu. Bunun dışında saatten WhatsApp mesaja cevap verme özelliği sadece hazır mesajlardan ibaret klavyesi yok. Telefondan medya oynatirken youtube falan müdahalesi yok
İncebey1
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Herkese teşekkür ederim
0 Likes