Original topic:

Samsung buds

(Topic created on: 03-05-2026 05:01 AM)
245 Views
isim_00
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung wearble uygulaması buds kulaklığımı gormuyor ama ayarlardan herseyı kontrol edebılıyom acaba Samsung wearbleden ayarlaramı taşındı kontrol yerı

15 Comments
Konyevî
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet. Sadece Bluetooth kısmında kulaklık isminin sağında ki ayarlar butonuna tıklayarak kulaklık ayarlarına erişim sağlanıyor
0 Likes
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Anladım teşekkürler kutunun arkasındaki yazıyordu **bleep** olmak ıstedım ama tlf OHQ olceklendırıcı var ama kulaklığa bağlanınca kayboluyor ve bu ayar kulaklık baglı olunca açılıyor sadece kablolu ıcınmı gecerlı bu
0 Likes
Konyevî
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bu şekilde 1772676808874.jpg1772676808882.jpg
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 umde ortam sesi ozellıgı yok tlf kaynaklımı yoksa bulunmuyormu kulaklıkları cok anlamıyom
0 Likes
Konyevî
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ortam sesi Mesela bir şey dinlerken Etraftaki sesleri de duymanızı sağlıyor Yani buds 3'te var mı yok mu Tam olarak bilmiyorum. Belki de başka bir yere koymuşlardır Aynı bu pencerede veyahut da başka bir isimle enjekte etmiş olabilirler
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
360 sesmı oluyor acaba ortam sesı
0 Likes
fatih_61
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds 3 kullanıyorum, buds 3 ü werableden kaldırdılar artık kulaklığı bluetoota bağladınmı ayarlarda en üstte çıkıyor ortam modu buds 3 de yok çünü silikonsuz yazılımlıda gelmiycek
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Anladım bende kulaklığı actıgımda Bluetooth kapalı olunca 5 6 saniyede geliyor ama acık olunca hızlı sendede oylemı
fatih_61
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Öyle öyle normal