cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, akıllı saatler için One UI Watch’u duyurdu

(Topic created on: 06-29-2021 12:05 AM)
277 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung, akıllı saatler için geliştirdiği yeni işletim sistemi One UI Watch arayüzünü duyurdu. İşte detaylar.

Samsung, merakla beklenen MWC 2021 etkinliğine biraz önce başladı. Şirket bu etkinlikte ilk olarak akıllı saatleri için geliştirdiği yeni işletim sistemini duyurdu. Uzun zamandır Tizen işletim sistemini kullanan üretici, özellikle Google ile ortaklık kurduktan sonra yeni One UI Watch işletim sistemini açıkladı.

Koreli üreticinin akıllı saatler için geliştirdiği bu arayüz Wear OS’ye dayanıyor. Şirketin vaatlerine göre bu, Tizen ile Android‘e kıyasla daha entegre bir işletim sistemi olarak geliyor.

Google ve Samsung imzalı One UI Watch duyuruldu

Samsung’un bugünkü etkinlikte normal şartlarda Galaxy Watch 4’ü açıklaması bekleniyordu. Ancak şirket bunun yerine akıllı saatler için geliştirdiği yeni One UI Watch’u açıkladı. Resmi açıklamalara göre bu işletim sistemi, saat ve akıllı telefon için sorunsuz bir senkronizasyon gerçekleştirecek.

Örneğin Google Play Store üzerinden saatle alakalı bir uygulama indirdiğinizde, bu eşzamanlı olarak akıllı saatiniz içinde inecektir. Öte yandan One UI Watch, mevcut Tizen sistemine kıyasla bileklikte daha büyük uygulama listesi açacak. Bunun yanı sıra; Adidas Running, Calm, Spotify, YouTube Music ve Google Maps gibi popüler uygulamaların yüklenmesi de artık desteklenecek.

https://youtu.be/y-Z5G-xAo6I

2 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Vay arkadaş saatler de One ui arayüzü kullanıcak
Aydınmerts
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
eski saatleri de Wear OS'a yükseltseydi bari :)