cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Watch5 Pro Tansiyon Ölçümü

(Topic created on: 06-06-2025 11:24 AM)
243 Views
FSS24FE
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Kalibrasyonu düzgün yaparsanız, kusursuz ölçüm yaparsanız... 😉

image

10 Comments
winner1337
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
yaklaşık olarak aynı ölçümler
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Değerler aynı neredeyse fakat bu saatin manşonu var mı Huawei manşonlu tansiyon ölçer saat yapmış bu benim için önemli manşonun olması 😊🔥
0 Likes
FSS24FE
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Manşon yok. Zaten yönergeleri takip ederseniz; gerekte yok. 2 puan **bleep** normal, her saniye tansiyon ve nabız farklı çıkar. Nefes alış-veriş şekliniz, oturma pozisyonunuz, kol, bacak, boyun pozisyonu vs her saniye nabız ve tansiyonu oynatır. Saat ve tansiyon aleti aynı saniyede ölçüm yapmaya başlayıp aynı saniyede ölçümü bitirmez. Dolayısıyla 2 puan farkı aslında yok. Biri bir kaç saniye erken başlayıp, bir kaç saniye erken bitiyor. En azından benim cilt tonum ve saati kolumda konumlandırdığım yer itibariyle doğru ölçüyor. Zaten kalibrasyon bu açıdan önemli. Saat aynı konum ve sıkılıktayken siz kaç değer girerseniz, o değeri baz alarak ölçüm algoritmasını ayarlıyor.
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler ben manşonsuz istemem açıkçası 🙏 🔥
0 Likes
FSS24FE
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bunu kullanmasını beceremeyecekseniz, manşonlu alın siz. Sonuç doğru olduktan sonra, önemi olan kullanım konforu. Hele bir de kalibrasyon gerektirmiyorsa. Kalibrasyonu yapmak için manşonlu bir cihaz gerekiyor sonuçta. Ama sokakta, kampta, havuzda vs her yerde kolumda olması ve doğru ölçüm yapması açısından benim için alternatifsiz. Dışarıda manşonla cebelleşemem.
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bilader bunu Dr söylüyor ben değil bilim söylüyor siz kullanın o zaman ben birşey demedim zaten size. ben kullanmam sadece .onu karibre etmeyi bende biliyorum merak etme. iyi günler size iyi bayramlar 🔥
0 Likes
FSS24FE
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ayrıca saatin tansiyon ve EKG özelliklerini hastane ortamında da test ettim. Kusursuz
Serkan-S25-GS
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet EKG doğru veriyor Huawei 5 pro da var
0 Likes
KEMSA
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Süperrr👏👏, ben de alacağım bir tane galiba.
Bu arada hayırlı bayramlar. 💐