Original topic:

Samsung Watch 8 akıllı saatini EP-P5400T şarj istasyonu ile şarj etme.

(Topic created on: a month ago)
146 Views
umut_s26ultra
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, Samsung Watch 8'in sport modelindeki kordonun yapısı sebebiyle bu manyetik şarj istasyonunda saati şarj edemiyordum bir türlü manyetik bölgeye oturmuyordu. Birkaç forumu gezdim ama oralarda da bununla alakalı bir çözüm göremedim. En son saatin kordonunu değiştirmeyi düşündüm fakat bugün sabah şöyle bir çözüm buldum:

imageKonuda bahsedilen saati şarj etme şekli.

Evet. Saati bu şekilde kordonu ters bağlandığınız zaman kordon engel olmadığı için şarj olmaya başlıyor. Belki birilerine faydam dokunur diye böyle bir konu açıp yazmak istedim. İyi forumlar.
6 Comments
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Calısıyosa dokunma misali 👏
0 Likes
umut_s26ultra
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Valla birkaç forumda aynı sorundan müzdarip olan insanlar vardı , ep-5400t ile kordon kaynaklı saatin şarj istasyonuna oturmadigi yazıyordu ve çözüm olarak kimse birşey paylaşmamıştı. Bu bi çözüm olur diye paylaşmak istedim
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Iyı yapmıssınız boyle faydalı bilgiler 👏
Kerem_871
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Şarj standı telefonunuzu hızlı şarjöı yapıyor yoksa süper hızlı şarj mı yapıyor acaba ?
0 Likes
umut_s26ultra
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
15 watt kablosuz şarj destek sağlıyor, yani s26 ultra 25 watta kadar kablosuz destekliyor ama s26 ultra haricinde S serisi ve bazı A serisi samsung telefonlar 15 watt Kablosuz şarj desteklediginden bu da hızlı şarj olarak geçiyor.
Kerem_871
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler
0 Likes