Original topic:

Samsung Teknik Servisi Saçmalığı

(Topic created on: 06-10-2025 12:51 PM)
367 Views
AllenVanAstrea
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bu Samsung Teknik Servisi Ankara şubesi... 2 kere kulaklık garantiye yolladım birisinde sağ kulaklığı bozup geri göndermişler şimdi de direk kulaklığı göndermemişler şarj aleti göndermişler. Dalga mı gecionuz? (Ek: paketi bi de kargo yerinde açtım yanımdaki çalışan da şaşırdı bune die...)

image

image

18 Comments
ASLAN37
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Tüketici hakem heyetine 😊
Giyilebilir Cihazlar
Ara talep olustur en azindan bedava sarj sahibi olmussun
Giyilebilir Cihazlar
Bu sefer de şarj aleti nerde diyerek yollamazlar m. boşver knk
MustafaS24FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Şaka gibi gerçekten hemen şikayet et yeni kulaklık vermek zorunda olacaklar
Giyilebilir Cihazlar
Tüketici hakem heyetine ve bir avukata başvurun; suç duyurusunda bulunun, ürünlerin çalınması söz konusu.

Buradan da moderatör arkadaşların bu durumla ilgili sizinle iletişime geçmesi gerekiyor.

Geçmiyorlar ise global şikayette bulunun, + Samsung firmasını telefonla arayıp durum hakkında bilgi verin, members forumunda da gerekli şikayeti oluşturun.

(Samsung CEO'suna mail atmayı da unutmayın.)
Giyilebilir Cihazlar
Direk zaten kargo yerinde samsung u aradım. Merkezden acil arama talebi oluşturduk sizi hemen arayacaklar dediler bekliyorum bakalım. Olumlu sonuç alamazsam başvuracağım sanırım hakem heyetine. Ben o kadar avukatla dava ile fln uğraşmak pek istemiyorum umarım çözülür. Artık başka bi servise mi yönlendiriyorlar n3 yapıyorlar bilmiyorum. İçine koyduğum garanti belgesi fatura vs hepsini de almışlar zaten
Giyilebilir Cihazlar
Siz uğraşmıyorsunuz vekaleti avukata veriyorsunuz avukat her şeyi misliyle söke söke alıyor..
Giyilebilir Cihazlar
Ürün girişi ve çıktısı, ürün tamiri, kargolanması ve kargoya verilmesi; hepsinin kamera kaydı mevcut.

Her şey ortaya çıkar.
Giyilebilir Cihazlar
Yani paketi açarken bende video kaydı aldım zaten. Ürünü samsung.com dan aldığım için sitede garantisi gözüküyor fatura da pdf şeklinde onlar gene benim elimde. Valla bilmiyorum bakalım bi dala vere çıkarmasalar iyi