cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Tüketici Hakları Kararını Dinlemiyor! Cimer'e Başvurumu Sağladım🙂

(Topic created on: 01-03-2025 06:05 PM)
208 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Biliyorsunuz ki Buds3 Pro kulaklığım için tüketici haklarına başvurmuştum. Tüketici hakları benim şikayetime olumlu yanıt vererek değişim yönünde karar vermişti. 21 Aralık 2024 tarihinde Bursa Ebru Elektronik yetkili servisine karar kağıdıyla beraber kulaklığımı teslim ettim. 26 Aralık 2024 tarihinde servis kaydı oluşturuldu. Anladığım kadarıyla Ebru Elektronik ve samsung genel merkezi servisin yasal sürecinin geçmemesi adına 1 hafta servis kaydını yapmadan kulaklığımı boşta beklettiler. 26 Aralık'ta Ebru Elektronik servisine WhatsApp'tan ulaştığında bana "Genel merkezin onayı bekleniyor, size ulaşacaklar" dendi. Ben de canlı sohbete yazarak arama kaydı oluşturdum. 4 gün bekledim arayan soran yok. 30 Aralık 2024 tarihinde tekrar arama kaydı oluşturdum. 1 Ocak çarşamba günü sonunda arandım. Bana "kulaklığınızın değişim onayı yarın çıkacak ve değişimi olacak. Servisten çıkışı sağlanacak" dendi. Dediklerine göre perşembe çıkması gerekiyordu. Bugün cuma. Hiç bir haber yok. Kulaklığımı servise bırakalı 2 hafta oldu. Bu 2 haftalık süreçte kablolu kulaklığımın da doğru düzgün çalışmaması beni zor duruma soktu. Buds3 pro'yu almamın sebebi süs olarak durması değildi herhalde.

Perşembe de dönüş yapılmayınca o günün akşamı cimere başvurumu sağladım.

Samsung beni bu süreçte çok mağdur etti. Kulaklığımın ön siparişinde çıkan sorunlar sebebiyle 1 ay, ilk değişimi için 1 hafta, ikinci incelenme ve değişimimin reddedildiği servis kaydım için 1 hafta, şimdi de tüketici hakları kararı ile değişim için 2 hafta veya daha fazla... 
Kulaklığımı bozuk kullandığım (ANC ve ses kalitesi problemleri de çıktı) süreyi sayacak olursak da serviste olmadığı her gün. Aylarca ödediğim paranın hakkını alamadan geçti. Kulaklığa bu kadar para veriyorsun, 2 ay kullanamıyorsun. Geri kalan sürede de sorunlu kullanıyorsun. Buna daha fazla göz yumamayacağım Samsung Türkiye! Bana yaşattığın hizmet dolayısıyla umarım Cimer doğru kararı verecektir🙂
9 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Cimer ne oluyor tam olarak?
AliORH
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Google Sor tam detaylı bilgiye sahip ol.
DnzA55
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim 😊
DnzA55
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim 😊
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) şikayetimi direkt devlete iletmiş oldum. Arkadaşlar da gerekli cevapları vermiş zaten🙂
Giyilebilir Cihazlar
Aynen, sana da teşekkür ederim Toprak abi. Umarım kulaklıkların gelir. Bu arada mutlu yıllar dilerim :)
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne demek🙂 Teşekkür ederim sana da mutlu yıllar diliyorum😊
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim :)