cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Servisi ve Samsung Mühendislerinin Bilgisizliği

(Topic created on: 09-15-2023 05:32 PM)
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba. Daha öncesinde Melisa Hanım beni arayıp sorunumu Samsung Mühendislerine ileteceğini, kanıt için fotoğraf ve videolarını e posta ile göndermemi istedi. Ben gerekli açıklamayı yapıp gönderdim. Mühendislerden gelen cevap ise "sağ kulaklık merkez görevi görüyor o yüzden sağ kulaklığın 2 saat daha erken bitmesi, sol ile sağ kulaklık arasındaki %30 fârk normal" dendi. Daha önce serviste bu cihazım 2 kere değişti. Toplamda 3 tane Buds2 cihazı kullandım. Önceki 2 cihaz neden %1 fârk ile neredeyse aynı anda biterken bu cihazın sağ kulaklığı 2 saat daha erken kapanıyor ve sağ bittikten sonra sol kulaklıkta %30 kalıyor. Bu normal ise para iadesi istiyorum. Normal değil biliyorum ama eğer değişim yapılmayacaksa ve bu fikirde kararlılarsa para iademi istiyorum. Bana yaptığınız mağduriyetler bitmiyor, üstüne teknisyenlerinize bilgi veriyorum, onlara ne yapması gerektiklerini öğretiyorum. Yine beceremiyorlar. 

Servise gidip cihazı servisiniz içerisinde benim mi test etmemi istiyorsunuz anlamadım? Cihazda sorun var ve maksimum %85'e kadar test edip sorun yok diyorlar. Erken bitmesine de aynı bahane: merkez kulaklık.

Buradan anladığımız kadarıyla Samsung Mühendisleri bilgisizmiş. 

BUDS2 KULLANICILARI BÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIĞINIZI BİLİYORUM. BU SORUNUM NORMAL OLMADIĞINI VE SİZLERDE DE BÖYLE BİR PROBLEM OLMADIĞINI BELİRTİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. 
image

image

image

image

image

image

77 Comments
BurakTunç
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Benim Galaxy Buds'ımda da aynı sorun var, %80 **bleep**.🥲 Tek yaptığım 1 saat 36 dakika YouTube Music kullanmak.Screenshot_20230914_223714_Galaxy Buds Manager.jpg
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ama sizinki Buds 😂 hem eski bir model. Bana inanmaları için sorun yaşamayan kullanıcılar lazım. Senin sağ kulaklık ölmüş belli. Garantisi olsa servise göndereydin iyiydi kötü olmuş.
BurakTunç
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İlk aldığımda hiçbir sorun **bleep** etmedim, temmuzun sonunda %20'lik bir **bleep** gördüm, şimdi de durum bu. Telefonumla beraber almıştım, sanırım 1-1,5 sene önce. Garantisi bitti mi ne kadar kaldı hiçbir fikrim yok.
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benimki yeni değişti ve sözde sıfır. Ona rağmen böyle bir problem var. 1 sene kullandığım Buds2'de bile sorun yokken daha yeni değişmiş buds2 cihazında böyle bir sorun var. Bence faturasıyla beraber servise götürün ama size yine normal diyebilirler😂
BurakTunç
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her türlü işime gelir. Sorun görürlerse garanti kapsamında ya da parayla tamir ettiririm sorun "yoksa" 2 gün önce servis tarafından test edildi ve sorun bulunamadı diye satarım.😏😅
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Umarım satmama gerek kalmaz da. Zaten satmam THH'ye net başvuru gerçekleştiririm bu sefer.
OğuzMumci
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Aga senin sorunlar neden bitmiyor ya anlamadım ben ama tam destek veriyorum sana bilgin olsun, yanındayım... 🤝
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de anlamadım valla. Bana garezleri var acaba sorunlu cihaz verip bilerek mi değiştirmiyorlar. Ben böyle düşünmeye başladım. Teşekkür ederim😊
OğuzMumci
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tesadüf diye bir şey yoktur denk geliyor diyelim mi 😉🤣