cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Sen Kulaklık Yapma Lütfen

(Topic created on: 02-06-2025 05:03 PM)
206 Views
Ozan6676
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaş bu nedir ya kasım ayında Samsung Buds 3 pro aldım cihaz kusurlu çıktı 1 ay sonra servise gönderdim değişim yapıldı yeni cihaz geldi o da kusurlu çıktı onuda gönderdim ona da değişim kararı verildi şimdi yeni 3. Cihazım geldi hiç bir şekilde sol kulaklık bağlanmıyor ses geliyor fakat ne dokunmatik çalışmıyor ve aktif gürültü engelleme devreye girmiyor sol kulaklığı takın diyor şimdi yarında bunu göndereceğim uğraşamam ücret iadesi isteyeceğim bu ne ya 3 ay önce bir kulaklık alıp kullanalım dedik sırf cihazımız S24 ekosistem bakımından iyi olur dedik 3 ay da 3 kulaklığı 3 defa kullanamadık direkt ücret iadesi talep edip huawei freebuds pro 4 alacağım

10 Comments
erenenes
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
belkide sorun sendedir
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
3 kulaklıkta da sorun bende mi oluyor hemde sorun bende olduğu halde servis cihazda ki sorunu bulup değişim verdiği halde sırf konuşmak için yırum yapıp saçmalama bence
Lushyy
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığını farklı bir cihazda/samsung cihazda test ettin mi? Eğer ettiysen normal karşılarım. Etmediysen sorun sende olabilir. Sorunun kulaklıkta olduğundan eminsen şöyle diyeyim. Samsung'un Buds 3 serisinde kronik bir yazılımsal sorun vardı. Hatta teknosa, vatan ve kendi bayiileri dâhil heryerde geri toplatıldı ürünler. Sonra da geri dağıtıldı. Buds 2 Pro yada Buds 2 gibi ürünlere yönelmenizi önerirdim. Samsung'dan vazgeçtiyseniz saygı duyarım. 🙏
0 Likes
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet faklı 3 Samsung cihazda denedim yok olmuyor
Lushyy
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 kullanıyorum. Buds 2 Pro kullanan çevrem de var. Eğer Samsung'dan vazgeçmek istemiyorum ekosistemim tam olsun derseniz Buds 3 ile tekrar kumar oynayacağına Buds 2 serisinden bir ürün tercih edebilirsin. Ses kalitesi harika, her kulak türü için 3 farklı ucu var. Aktif gürültü engelleme özelliği da gayet güzel çalışıyor. Buds 3 serisine geçmeyi düşünürken vazgeçtim. Buds 3 alacağıma Watch 6 gibi saatlere yöneleceğim. En azından sorunsuz ve işime yarayacak.
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle Samsung markası alınmaz kulaklık olarak ben thhye verdim sen de öyle yap para iadesi yapmazlar ise
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Daha önce hep samsung S serisi ve ekosistemi kullanmış biri olarak örneğin saatimle bile bağlantı ve kopma sorunları yaşadığım zamanlar oluyodu. Ki bu forumda da bununla ilgili birsürü şikayet görebilirsin zaten. Şimdi yaklaşık 10 aydır iphone ve ekosistemini kullanıyorum. Telefonumdan bluetooth'u kapattığımda bile aynı wifi ağına bağlı olduğu sürece apple watch'la bağlantı hiçbir şekilde kopmuyor bildirimlerde vs bir saliselik gecikme bile olmuyor. Hatta evde aynı wifi ağına bağlı oldukları için bluetooth açmadan kullanıyorum saatimi. Yani söylediğin şikayetlerde gerçekten haklisın bence. Samsungda benzerlerini fazlaca yaşamış biri olarak söylüyorum. Bu anlamda samsungun gideceği daha çok yol var
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Hocam geçmiş olsun cihazı samsungun sitesinden mi aldınız yoksa harici satıcıdan mı. Genelde harici satıcılar sorunlu kulaklık gönderiyor.
0 Likes
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ilk cihazı amazondan aldım da hadi o sorunlu gönderdi diğelim diğer 2 cihazı damsungun kendisi değişip gönderdi. Yani anlayacağın bu cihazların %90'a yakını sorunlu üretilmiş
0 Likes