Original topic:

Samsung Pazarlama Ekibini kutluyorum.

(Topic created on: 08-20-2025 10:04 PM)
580 Views
Byy
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Elinizde Watch 6 Classic var ve Watch8 ile takas edeyim gibi bir düşünceye girecekseniz girmeyin ben sizin yerinize girdim ve keriz gibi hissettirildim. Iki yillik eski cihazı 1500 liraya bile almıyorlar. Birde daha fazla para verip aldığım classic cihaz normal cihazdan bile ucuza alınıyor. 

Şimdi siz bugun dunya para verip alacağınız cihazın 2 sene sonra 1000 lira bile etmeyeceğini bilerek watch8 alir mısınız? Ben şahsen watch serisi cihazlari bu sacma fiyat politikası nedeniyle artık tercih etmeyeceğim. 

Ha birde daha pahalıya alınan bir cihazın takas değeri bütün dünyada daha fazladır. Kendi değerinizi kendiniz düşürüyorsunuz. Satış yapamayınca kusurları burada arayın. @samsungturkiye 

image

20 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yanlış bilmiyorsam fiyat tekliflerini EasyCep veriyor. Samsung başka bir şirketle anlaşmalı en kısa zamanda.
Byy
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
En son tehdit edip paramı 2 ay sonra zorla almistim. İyi hatırlattın. Takas falan tövbe etmeliydim
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Çok saçma watch 6nin değeri şuan 7k 8k arası zaten
Byy
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Üzerine aman aman bir şey eklemedigi 8 i 20 bine veriyor ama. 7 nin takas fiyatı normal diyorsan 8 cok fahis fiyata satılıyor demektir.
ronaldo12833
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Reis samsung watch ım olmadığı için rahatım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ne var sende
0 Likes
ronaldo12833
Active Level 8