cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Pay Ne Zaman Gelecek?

(Topic created on: 04-01-2021 11:52 PM)
208 Views
HeMan34
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Ülkemize mobil ödeme türleri ne zaman girecek? Galaxy saatimle ödeme yapabilmek istiyorum artık.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba HeMan34,

Ben Bakırçay, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Cihazların yazılım içerikleri güncelleme yayınlandığında görüntülenmektedir. Önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bixby gelmedi 4 yildir onu mucize olur 😂😂
HeMan34
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
😄 Gerçekten beklentiyle ürün almamak lazım Samsung bu işlerde çok hantal. Ama Bixby'nin geliştirici kısımlarına bakmıştım, google gibi aramaya dayanan bir verisi olmadığı için adamlar sıfırdan yazıyor. Bildiğim kadarıyla Amazon'un Alexa'sında bile Türkçe yok. Demek istediğim bixby cidden zor gelir 😁
0 Likes
GRKN17
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Gelmez ve hatta daha ileriye gideyim gelmeyecek diyorum
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba HeMan34,

Ben Bakırçay, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Cihazların yazılım içerikleri güncelleme yayınlandığında görüntülenmektedir. Önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes