Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Gear S3 Frontier güncellemesi

(Topic created on: 11-28-2022 10:45 PM)
352 Views
RdmZdn
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Son güncellemelerden sonra bazı özelliklerin kendiliğinden kaybolduğunu görüyorum. Gece modunun kendiliğinden açılması kayboldu, uzun süre hareketsiz kaldığında titreşimli uyarı kayboldu, telefon üzerinden otomatik iletilmesi gereken wi-fi şifresi artık saat üzerinden manuel girilmek zorunda. Cihazı iki kere fabrika ayarlarına getirdim ama aynı sorunlar devam ediyor. Ayrıca fabrika ayarları ilk satın aldığım zamanki gibi değil. Bunlardan anladığım, cihazında fiziki olarak değiştirmeni gerektirecek bir sorun yoksa, yazılım kısıtları ile seni yeni bir saat almaya zorlarız. 

Gerçekten Samsung un Apple gibi bir yol izlediğini düşünmek istemiyorum ama bence işaretler bunu gösteriyor. 
Bunu yapma Samsung...bu kısıtlar ile tüketiciyi mahdur ediyorsun. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba RdmZdn,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gece modu telefonda açıkken otomatik eşleme ile saatte de açılmıyor mu? Wifi Watch 4 de de saatten giriliyor.
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Saat yatış rutinini belli bir süre takip edip, bir süre sonra açma ve kapatma otomatik oluyordu, kaybettiler bu özelliği. Yoksa gear uygulamasindan açarsan ve tel bluetooth ile bağlıysa saatte otomatik açılıyor, **bleep** sorun yokta baştaki özelliği neden yok ediyorsun? Eğer watch 4 da benzer şekilde otomatize değilse, bu kesinlike yazılımsal bir durum bence.
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gece modundan bahsettiğin uyku modu mu gece modunu bulamadım da yoksa karanlık tema mı eğer ki uyku moduysa planlı açma var saati ayarlıyorsun. Otomatik yok.
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ilk modelde gece modu, uyku modu demek. 6 yıldır kullanıyorum bu cihazı ve ikinci güncellemesinde geldi bu otomatik takip. Bir sebeple bunu planlı açma kapama gibi gereksiz bir manuel işlev haline getirdiler. Ben ya planladığım gibi yatmaz ve kalkmazsam ne olacak?
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Routines'den uyumadan önce seçip ardından rahatsız etmeyin seçilebilir. Saate de otomatik yansır. Buna benzer bi alternatif yapılabilir.
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba RdmZdn,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes