Original topic:

Samsung Galaxy Watch 7 44mm

(Topic created on: 11-03-2025 08:49 PM)
175 Views
m_j_r
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Birkaç ay önce aldığım saatimi satacağım valla. Hergün şarj etmekten bıktım ve kullanım amacıma uymadığını anladım. Klasik saatten devam edeceğim. Sizce ikinci el fiyatları nedir? 

11 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Huawei akıllı saatleri öneririm
m_j_r
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aklımda aslında ancak şu an gerçekten nabzım, stresim vs ölçmesine ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Ama en mantıklısı evet Huawei akıllı saatler.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Huawei akıllı saatlerin, pil ömrü dışında pek mantıklı bir tarafı yok.
m_j_r
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İşte tam da bunu diyorum, aslında ciddi sağlık problemi olmayan hiçbir insanın telefondan yapabileceği işlemleri saatten yapması da çok mantıklı değil. Bizim için önemli olan doğru sağlık ölçümleri ve bir miktar mesaj ve arama durumu olmalı acil durumlar için. Bu yüzden şarj burada en mantıklısı geliyor. Tabii herkesin görüşü farklıdır 🙏
0 Likes
RandomSpecial
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Satmana Gerek Yok Aslında Sadece Gereksiz Fonksiyonları kapatsan Olur
Ervel
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben de watch7 44mm kullanıyorum. Kullanmadığın zamanlarda cihazı kapat ve kullanmadığın veya gereksiz olduğunu düşündüğün ayarları kapat bu sayede pil ömrünü uzatırsın. Ben 3-4 günde bir şarj ediyorum böyle yaptığımdan dolayı.
yusufpiskin
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Benim tüm gün aod hariç herşeyi açık 24 saati tamamlıyorum smart watch 4 ile, banyoya saatle girmiyorsanız o sırada şarja koysanız dahi kafi.
0 Likes
smels
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aynı saat bana güç tasarrufu kapalı 2 buçuk gün güç tasarrufu açıkken 3 gün veriyor sizinki bir gün nasıl dayanmıyor anlamadım
m_j_r
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bana bir buçuk gün gidiyor en fazla. Ama demek istediğim bu değil. Sonuçta her dakika nabız, stres vb şeylere bakacak değiliz ve bu yüzden şarj yönünden huawei bana daha mantıklı geliyor. Sonuçta o da nabız, stres vb ölçüyor. Yani geri kalan her şeyi zaten telefondan yapıyorum. Bu yüzden satmaya karar kıldım.
0 Likes