cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm ölü piksel

(Topic created on: 03-18-2025 04:55 PM)
116 Views
Members_kIBG7mV
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Daha dün elime ulaşan Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm cihazımda ölü piksel tarzında dairesel bir siyahlık olduğunu farkettim, aldığım yere mi iade etmeliyim yoksa servise götürürsem değişim yaparlar mı? Haliyle 1 gün bile kullanmadığım ayıplı malı onarıma gönderecek halim yok.

9 Comments
Ecrịn
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İade etmeni tavsiye ederim arada her ekranlı cihazlarda ölü piksel sorunu çıkabiliyor. Sıfır aldığın cihazı tamir görmüş şekilde kullanmamış olursun
Giyilebilir Cihazlar
Değişim yapılmaz mı yani, illa aldığım yere iade etmem mi lazım
Ecrịn
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Tüketici haklarınıza göre değişim hakkınızda var, ancak güvenilir yerlerden almadıysanız problem oluşabilir
Giyilebilir Cihazlar
Fotoğrafları sunucu hatasından dolayı yükleyemiyorum, ekranın saat 6'yı gösteren tarafında yarım daire şeklinde siyahlık var, ara sıra da etrafı yeşil gözüküyor
Giyilebilir Cihazlar
Selamün aleyküm,

Siz direkt servise gönderin, onlar yenisiyle değişim yapacaklardır.
(Bazen servis değişim yapmayabiliyor, servisin insafına kalmış biraz da maalesef)

Şehrinizde Samsung yetkili servisi varsa direkt götürebilirsiniz; yoksa 444 77 11'i arayarak servis talebi isteyiniz. Onlar size en yakın servise talep açıp, size SMS yoluyla ücretsiz kargo kodu verecekler, siz de kargoya vereceksiniz. Saatin kutusuna, şikayetinizin ne olduğunu ve değişim talep ettiğinizi belirten bir kağıt koyun; telefon numaranızı da yazın. Bir durum olduğunda iletişime geçerler. Geçmiş olsun diyorum, tez zamanda sorununuz inşallah çözülür 😊.

Teşekkürler, iyi günler dilerim.
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler, en yakın zamanda servise gidip değişim talebi oluşturacağım o zaman olmadı en kötü iade eder bir daha alırım.
0 Likes
Bülent87
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bir de bu ayarı dene...Saydamlık1742308331244.jpg
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saatin ekranının fotoğrafını atabilir misiniz merak ettim
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Direkt koyacaktım da sunucu hatası diyip attırmıyor fotoğraf kaç kere denesem de olmadı hepsinde hata veriyor