- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-14-2022
02:21 AM
(Last edited
09-14-2022
02:22 AM
by
Karasu
) in
- Merhaba,
Samsung galaxy Watch 46mm cihazımın arızalanması sebebi ile Samsung Türkiye tarafından değişim ile gelen watch 4 serisini deneyimleme imkanı buldum. Genel olarak begenince eşime de bir adet hediye aldım. Saatte gözlemlediğimiz birkaç hata mevcut.
- Saat şekilleri menüsünde seçtiğimiz temayı Galaxy Wearable uygulamasından düzenliyoruz. Örnegin kadran üzerinde nabız, pil durumu, adım sayar, basınç değeri ve detaylı hava durumunu seçiyorum. Ancak saat üzerine pil geliyor, adım sayar geliyor, nabız geliyor, detaylı hava durumu ve basınç değeri gelmiyor. Ancak saat üzerinde bu temayı seçip saat üzerinde pil,adımsayar,basınç seçmek isterseniz seçebiliyorsunuz ancak bu seferde detaylı hava durumu seçtirmiyor.
- İkinci olarak kendi galaxy watch 4 classic saatimde konum seçiminde sorun olmayıp, telefon üzerinden konum seçerek hava durumunu belirledi. Ancak eşimin saatinde bütün wear, watchplugin4 ne varsa konum izinlerini açmamıza rağmen ve konum seç kısmına bastığımızda telefon üzerinde konum doğrulama logosu açılmasına rağmen hava durumu cihaz konumu çekemiyor.
- Tansiyon, ekg vb uygulamaları samsung harici hiçbir cihazda kullanılmıyor. Samsung health monitör apk indirip uygulama kuruluyor ancak uygulama arayüzünde kendini sürekli kapatıyor. Böyle bir güzel saatte bunun halen çözülmemiş olması ve yüzlerce samsung uygulamasını android geneline açıp, health monitörü açmayarak insanlara sınırlı tecrübe yaşatmak samsung'a yakışmıyor. (8-9 ay öncesinde onlarca şikayet açmış insanlar bu durum için)
- Halen şu bixby kardeşimize bir türkçe dil desteği getirilmedi.neyseki google asistan seçimine imkan verilmiş orası kurtarıyor.
- Ek olarak galaxy watch 46mm serisinde cihazı mevcut baglı telefonla eşleştirip kitlenebiliyordu. Bu cihazda o özelliği göremedim, var ise hangi menü altında paylaşırmısınız?
Kullandıkça gördüğüm eksiklikleri ekliyor olacağım.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 11:43 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba meodurmus
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-14-2022 07:50 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-14-2022 09:01 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-14-2022 09:26 AM in
Giyilebilir CihazlarHocam burada sorun Samsung'un benim ürünlerimi sadece Samsung telefonlar ile kullanabilirsiniz veya belirli bir ölçüde Samsung harici telefonlarla uyumlu çalışır diye bir açıklaması yok Türkiye genelinde. Ama bir sorun olduğunda cihazınız uyumlu değil deyip işin içinden çıkıyorlar. Yani Xiaomi var oppo var milyon tane marka var. Böyle bir saat üretip de özellik olarak halen daha bunu Samsung genelinde sınırlamak ne kadar saçma bilmiyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-14-2022 09:32 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-14-2022 11:01 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-14-2022 02:37 PM in
Giyilebilir CihazlarBu konum alamama durumu sadece hava durumunu değil, ani düşme durumunda SOS altında yapılacak konum bildirimini de etkiliyor. Evet aslında asistan varken bixby ne yapalım ancak şuan halen daha 1.5 sene öncesinde piyasaya galaxy watch vb (asistan desteği olmayan) cihazlar satılıyordu. Bunların tamamı bixby altyapılı. Bu insanlar için bir asistan var ancak kullanılamayacak durumda.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 11:43 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba meodurmus
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD