Original topic:

Samsung Galaxy Buds4 Pro – Kişisel İnceleme

(Topic created on: 03-06-2026 04:02 PM)
199 Views
gebr
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 Pro'dan geçtiğim Buds4 Pro hakkındaki görüşlerim.

Öncelikle tasarımından bahsetmek gerekirse, Buds4 Pro ışıksız tasarımı ile daha şık durduğunu düşünüyorum. Kulağa iyi oturuyor ve uzun süre kullanımda rahatsızlık vermiyor. Kutunun yeni tasarımı sayesinde kulaklıklar kutuya daha güzel oturuyor ve tasarımı daha hoşuma gitti. 

Ses kalitesi konusuna gelirsek, üzerinde durulduğu gibi özellikle bass performansında değişim ve gelişme **bleep** ediliyor, bu kulaklığın en güçlü yönlerinden biri. Ayrıca eq ayarındaki gelişme dolayısıyla ayarlar daha düzgün performans sağlayabiliyor. Bunun sayesinde müzikler daha detaylı ve kaliteli duyuluyor. 

Yeni gelen Adaptive ANC 2.0 teknolojisi ortam sesini eski nesile göre biraz daha kesebiliyor. Çok kullanmasam da “Super Clear Call” teknolojisi sayesinde telefon görüşmelerinde ses daha net iletiliyor. 

Batarya performansı da Öncelikle nesil ile aynı sayılır. Kulaklık tek şarjla yaklaşık 6 saat kullanılabiliyor ve şarj kutusuyla birlikte toplam kullanım süresi 26 saate kadar çıkabiliyor. Yeterli süre olduğunu düşünüyorum lakin biraz daha arttırılabilirdi. 

Sonuç olarak Samsung yüksek segment kulaklıklar arasında yer alan bir kulaklık daha üretmiş bulunmakta. Samsung kullanıcıları için ek avantajları tabi ki ayrı. 

Buds 3 Pro kullanıcıları için yükseltme fikrim:

Eğer fazla kulaklık kullanımı ve ses kalitesine yüksek önem vermiyorsanız değişimleri çok **bleep** edeceğinizi düşünmüyorum. Lakin daha güzel bass kalitesi, daha güzel anc ve tasarımsal olarak daha iyi bi kulaklık beklentiniz varsa pişman olacağınızı sanmıyorum. 

2 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
👏😊
Giyilebilir Cihazlar
🤙