Original topic:

Samsung Galaxy Buds3 Pro

(Topic created on: 08-20-2025 08:31 AM)
306 Views
Patlanzi
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Tam bir rezalet. Hele ki ofis ortamında kullanacaksanız. Adaptif ses vs bunlar iğrenç. Mikrofonu çok kotu hayal kırıklığı. Ofiste kullanıyorsanız hele... Çoklu bağlantı özelliği yok... Yıl olmuş 2025 PC ye bağlıyım telefonunda baglayamiyorum. Bu ne sacma iş. Arada kendi kendine telefona baglaniyor PC yi kesip tüm ses dışarı gidiyor rezillik ... Sırf Spor yaparken takarım ip67 su geçirmez vs. diye aldım kulakta durmuyor. Kendi kendine ortam sesini almaya geçiyor. Konuşursan müziği kısıyor. Sporda hafif ses çıkart hemen sesi kısıyor bı 20 saniye kısıyor. Nakarat gitti hadi eyv. Kesinlikle tavsiye etmiyorum . Otomatik çeviri falan yalan. Polonyaya gittim denedim. Yok hiç bişey çalışmıyor. Önce mikrofonunu düzeltin şu lanet olası kulaklığın ki sesi düzgün alsın sonra çeviri meviri yapin. 10 üzerinden eksi 1 veriyorum.

8 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Zaten forumu takip eden bir kullanıcı olsaydnz almaktan vazgeçerdnz ben ve onlarca kullanıcı dahil. Rezil bir kulaklık olduğunu biliyoruz.
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro bile mi kulakta durmuyor?
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
O kişiden kişiye değişir... Diğer sorunları herkes için aynı
Patlanzi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ofiste sağa sola dönerken bile düşüyor 😂
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende de buds 2 var
Karşı taraf sürekli sesin boğuk girdiğini söylüyor
Patlanzi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 Pro. Sesin karşıki dağdan geliyor diyolar. Uzaktan geliyo gibiymis...
0 Likes
KrDdS23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Adaptif sesin etkili olma seviyesini ayarlardan ayarlayabilirsiniz. Mikrofonu konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım. Çoklu bağlantıyı bilmiyorum. Konuşursan müziği kısma ayarlarla alakalı bunu devre dışı bırakabilirsiniz
0 Likes
Patlanzi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Her yeni bağlandığında default ayara giriyor. Bugün aldın ayarı yarın yine baglandin hadi tekrar ayarla. İşin yazılım kısmı da zort yanı 😂
0 Likes