Original topic:

Samsung Galaxy Buds2 kulaklığımda bazı çatlaklar oluştu.

(Topic created on: 09-07-2025 01:39 AM)
320 Views
roryy
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar , bundan yaklaşık 2 yıl önce samsung galaxy buds2 almıştım. Ve geçen gün **bleep** ettim ki kulaklıkta bazı çatlaklar meydana gelmiş. Bir süredir kullandigimdan dolayı bazen düşürdüğümü hatırlıyorum belki de o düsmelerden meydana gelmistir. Bu catlaklar bana herhangi bir sorun teşkil eder mi? Herhangi bir teknik servise götürmeli miyim? 

image

image
Bu sağ taraf

image
Bu da sol taraf

8 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çatlaklar uzun vadede sorun çıkarabilir. Ancak düşük ihtimaldir. Belki yağmurlu havada vs. su teması yaşanabilir. Onun dışında korkulacak bir durum yok.
roryy
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Tesekkur ederim cevabiniz icin 🙏
Siberizm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim 🙏🏻. Siz zaten araştırmışsınız. Benim varsayımlarım geçersiz kılınıyor o halde. Geçmiş olsun
A_34_5G
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aynısı sorun bendede var ve bende aynı şekilde birkaç defa düşürdüm ama sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum kırık yerleri bile aynı çok acayip
roryy
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Internetten baktim bazi kisiler de ayni sorunh yasamis. Sanırım urunden kaynakli... tesekkurler cevabiniz icin🙏
A_34_5G
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim iyi geceler🙏
XSUİT
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Ürünler fiyata göre değişim göstermekte. Bende buds live marka kullanıyorum zaamanında 2000 tl civarı almıştım. O günden beri hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kulaklıkları kullanırken temizliğe özen gösterin. Hijyen ve sağlık açısından.
BatuArorura
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende prosunu kullanıyorum 2 yıl geçince çöp oluyorlar servise götüsen dahi bir sorun oluyor yenisini al gitsin