Original topic:

Samsung Galaxy Buds 3 Pro yazılım güncelleme

(Topic created on: 12-22-2025 08:37 PM)
491 Views
s24fekullanıcisi
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Daha bu kulaklığı almadım ama merak ediyorum yazılım güncellemesi geldiğinde bu kulaklıkta ne değişiyor?

9 Comments
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bazen ses yazılımında iyileştirmeler ve yazılım için hata düzeltmeleri falan yapıyorlar çok bir şey değişmiyor genelde.
Giyilebilir Cihazlar
Peki güncelleme sıklığı nedir? (Aylık güncelleme alıyor mu?)
0 Likes
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Onu bilmiyorum. Bende Buds FE var kafalarına göre güncelleme veriyorlar sanırım. Bir sıklık varsa da bu model için uzun en azından.
Giyilebilir Cihazlar
Buds FE mi yoksa Buds 3 FE mi? (Bir sorum olucaktı da)
0 Likes
MertOB
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 Pro kullanıyorum 1-2 ayda bir güncelleme alıyor ben değişiklik hissetmiyorum ama yine de gerçekten bağlantı hızlarını vs etkileyebiliyor bazı güncellemeler
Giyilebilir Cihazlar

Peki Buds 3 Pro nasıldır yani %100 kusursuza yakın ve güzel diyebilir miyiz?

0 Likes
MertOB
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Anc'si mükemmel tavsiye ederim kesinlikle bataryası anc'si olmayanlara göre hızlı gidiyor ben günde 3-4 saat kullanıyorum pazartesi'den cuma akşamına kadar gidiyor ses kalitesi derseniz bence mükemmel
Giyilebilir Cihazlar
3 aydır buds 3 kullanıyorum her ay geliyor sanırım eylülde aldığımda güncelleme geldi sesli kontrole türkçe dil desteği geldi en son Kasım güncellemesi yapmışım o da güvenlik güncellemesi
Sirius-
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro son güncellemeden sonra kulaklık ayarları wearable uygulamasından çıkarılmış ayarlar menüsune taşınmış.