Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

(Topic created on: 12-20-2025 05:25 PM)
322 Views
s24fekullanıcisi
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

S24 FE kullanıyorum Buds 3 Pro almayı düşünüyorum alınır mı? (Birde işitme desteği hakkında bilgi verebilir misiniz?)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Ortam Sesini Yükseltme: Dışarıdaki sesleri ve konuşmaları 20 desibele kadar yükseltebilir. Bu seviyeyi Galaxy Wearable uygulaması üzerinden manuel olarak ayarlayabilirsiniz. ​Adapt Sound (Kişiselleştirilmiş Ses): Uygulama içinden yapacağınız bir işitme testi ile kulaklıklar sizin duyma profilinizi çıkarır ve eksik olan frekansları otomatik olarak güçlendirir. ​Konuşma Güçlendirme (Conversation Boost): Kalabalık ortamlarda karşınızdaki kişinin sesini odaklayarak daha net duymanızı sağlar

View solution in context

12 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Alınır
Giyilebilir Cihazlar

Peki işitme desteği hakkında bir bilginiz var mıdır? (Buds 3 Pro modelini o yüzden seçtim aslında alıp hem müzik vs. hem de işitme cihazı olarak kullanacağım.)

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Ortam Sesini Yükseltme: Dışarıdaki sesleri ve konuşmaları 20 desibele kadar yükseltebilir. Bu seviyeyi Galaxy Wearable uygulaması üzerinden manuel olarak ayarlayabilirsiniz. ​Adapt Sound (Kişiselleştirilmiş Ses): Uygulama içinden yapacağınız bir işitme testi ile kulaklıklar sizin duyma profilinizi çıkarır ve eksik olan frekansları otomatik olarak güçlendirir. ​Konuşma Güçlendirme (Conversation Boost): Kalabalık ortamlarda karşınızdaki kişinin sesini odaklayarak daha net duymanızı sağlar
Giyilebilir Cihazlar
Cozum icin teşekkürler
Giyilebilir Cihazlar

Bir sorum daha olucak 20 dB demiştiniz yani bir insanın konuşmasını duyabilir miyim?

Giyilebilir Cihazlar
Hayır 20 db oldukça düşük
Giyilebilir Cihazlar
Neyse sıkıntı değil yine de bir alıp bakarım.
Giyilebilir Cihazlar
Tamam iyi günlerde kullanın
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Azıcık bekleyin 4 ü çıkacak ama indirimde almak istiyorsanız alın bulduysanız