Original topic:

Samsung Galaxy Buds 3 FE

(Topic created on: 12-28-2025 03:44 PM)
376 Views
s24fekullanıcisi
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar bundan bir önceki gönderimde Buds 3 Pro almayı düşündüğümü söyledim ama az önce Amazondan bir araştırma yaptığımda Buds 3 FE modelinin çok güzel bir şekilde uygun olduğunu gördüm sizce fiyat avantajından dolayı Buds 3 FE alınır mı?

12 Comments
Giyilebilir Cihazlar
alınmaz her şeyi kısılmış bir model
Demir_A56
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Alınmaz
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Peki neden ki? (Galaxy AI varsa ses kalitesi iyiyse gerisi benim için çok da önemli değil)
0 Likes
Demir_A56
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Çoğu şeyi kısılmış modeller oluyor Fe modelleri
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Peki örnek verebilir misiniz? (Eğer kısılan özellikler benim için çok önemliyse 3 Pro alırım değilse 3 FE alırım)
Demir_A56
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ses Kalitesi: Pro, çift sürücü ile çok daha detaylı ve profesyonel ses verir; FE günlük kullanım için standart bir ses kalitesine sahiptir.
Gürültü Engelleme (ANC): Pro, dışarıdaki sesi zekice algılayıp otomatik ayarlar (ambulans sesi, konuşma sesi vb.); FE ise sadece gürültüyü düz bir şekilde keser.
Tasarım ve Işık: Pro modelinde şık LED ışıklar (Blade Lights) varken, FE daha sade ve klasik bir tasarımdır.
Dayanıklılık: Pro tamamen su geçirmezdir (suya düşse de bozulmaz), FE sadece tere ve su sıçramalarına dayanıklıdır.
Şarj: Pro kablosuz şarj olabilir, FE sadece kabloyla şarj olur.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
O zaman kararımı verdim Buds 3 FE modelini alacağım yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim ❤)
thatS25
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Niye alınmasın,aldim memnunum 3000'e aldım 4.000'e alinmaz ama.

Kullanmayan yazmis yine
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
4 bin tl ye buldum ama fiyatı hoşuma gitti bu arada ses kalitesi vs. nasıl?
0 Likes