Original topic:

Samsung Galaxy Buds 3 FE hakkındaki ilk yorumum

(Topic created on: 01-03-2026 10:42 PM)
318 Views
s24fekullanıcisi
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Öncelikle selamlar bugün sizlere Buds 3 FE modeli hakkındaki ilk izlenimimi aktaracağım hazırsanız başlayalım. Bugün bahsetmiş olduğum bu modelin elime ulaştığını belirtmiştim yaklaşık 30 dakika bekledikten sonra kutuyu açmaya karar verdim ve kurulum işlemini başlattım ilk öncelikle sağ kulaklığı taktım başlangıçta ses biraz garip geldi ancak sonradan kulaklığın nasıl takılacağını öğrenince bu sorun ortadan kalktı ve ayarlamaları yaptım istediğim ayarları yaptıktan sonra hayalimdeki gibi oldu ve artık Samsung ekosistemim kusursuz bir şekilde tamamlanmış oldu inşallah yarın bir gün bu kulaklığın yazılım güncellemesini de yaparım :) İlk öncelikle hissiyat hakkında konuşmak istiyorum kulaklığın kutusu ve kendisinin hissiyatı müthiş 4 bin tl fiyatının hakkını veriyor kulaklık kulağımda gayet rahat bir şekilde durdu. Ses kalitesi ise fiyatına göre oldukça iyi yani bir kulaklıktan olan beklentilerinizi karşılar nitelikte işi özetlemek gerekirse ilk izlenimlerim gayet güzel. (Buds 3 FE detaylı incelemesi daha sonra gelecek)

24 Comments
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 😊 Kulaklığı takmayı öğrenme aşaması yeni kulaklıklarda ortak dert.
Giyilebilir Cihazlar
Bir şey soracağım kulaklığı takmayı öğrendim ama biraz garip hissediyorum kulaklık kulağımda biraz garip hissettiriyor sizce alışınca geçer mi?
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Muhtemelen geçer. Kulak boyunuza en uygun silikonu taktınız mı? Kutunun içindeki tüm silikonlar farklı kulak boyları için farklı boyda.
Giyilebilir Cihazlar

Hayır başka bir silikon takmadım varsayılan silikonla kullanmaya başladım.

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Bu hatayı nasıl çözerim.1767470335454.png
0 Likes
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Dediği gibi kulakığı tekrar ayarlamayı deneyin. Kulaklık uçlarını karıştırmadan test edip size en uygun olanı bulabilirsiniz. Ayrıca bugün aldığınız kulaklığı takmayı emin olun gerçekten öğrenmek biraz zaman alabilir. Buds FE de ben bu sorunu çok yaşamıştım. Haftalar alabiliyor.
Giyilebilir Cihazlar

O zaman şimdilik 2-3 gün bir zaman vereceğim eğer azda olsa alıştım hissi gelirse bir şey yapmama gerek yok demektir.

0 Likes
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle. Olmazsa en kötü ihtimalle dediklerimi deneyebilirsiniz 😊
Giyilebilir Cihazlar

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum ❤️