cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

(Topic created on: 02-25-2024 08:30 AM)
460 Views
sepyadam
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Daha önce Hi-Fi/24 bit destekli bir kulaklık kullanmamıştım, daha önce bahsettiğim gibi iyi bir müzik kulağım var seslerle aram iyidir. Hatta Android kullanmama rağmen ses kalitesini tamamen deneyimleyebilmek için Apple Music üyeliği de satın aldım kulaklık ile birlikte, fakat arkadaşlar... Waow olmadım malesef ya.. Tüm ayarları yaptım tok ham sesi deneyimlemek için fakat wow bu neymiş böyle felan demedim. 5.399 lirayı farklı degerlendirebilirmisim. Buds 2 alsaydım en azından yarı fiyatına sanki şikayet etmezdim gibi ama bilmiyorum kullanmadan birşey söylemek zor. Forum kuralları gereği başka marka ismi de veremiyorum fakat velhasıl kelam öyle işte:)
#buds2pro #galaxy #members
3 Comments
sepyadam
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
daha iyi ve temiz ses almak için buds 2 kullanıcılarına birkaç tüyo vereyim..

Wearable uygulaması içinde ki; Gürültü Önleme ve Ortam Sesi ayarlarını kullanmayın kapalı konumda kalsın, sesi yapaylaştırıyor ve çözünürlüğü düşürüyor, tabi bunlara ek Ses Algılama ve 360 Ses de kapalı kalacak. Devamında kulaklık ayarlarından ekolayzıra gelip seçenekler içinden "Dinamik" i seçin.

Yine bunlara ek ekolayzır konusu önemli çünkü hem Dolby Atmos, hem telefonun kendisi, hemde kulaklığın kendisi toplam 3 farklı ekolayzır kullanıyor.Bunların çakışmaması gerek, Telefonun kendi ekolayzır ayarlarına ses açma veya kapama ya bastıktan sonra sağda ses seviyesini panelini genişleterek erişebilirsini, orada ki ekolayzır ayarını *Normal yapın.

Sonra, dolby Atmos ayarlarına gidip orada ki modu *Müzik olarak değiştirin. Böylelikle kullanacağımız tek ekolayzır Wearable uygulaması içinde ki *Dinamik modu olacak.

Son olarak, yüksek kaliteli ses dinlemek için yüksek kaliteli kayıpsız çıkış veren bir uygulama ve müzik oynatıcı lazım, en uygun fiyatli ve yüksek çözünürlüklü kayıpsız ses alabileceğiniz mecra Apple Music uygulaması. Spotify da bu mümkün değil. Deezer da bir seçenek fakat ben Apple Music i öneriyorum ses müzik konusunda. / Bir de opsiyonel olarak, ses yalıtımı ve hacmini arttırmak için en büyük kulak slikonunu kullanabilirsiniz.
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Oha Çok zam gelmiş ben geçen sene 2800e aldım 5400 ne
sepyadam
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
gereksiz pahali