cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung CD'nin Tarafıma gönderdiği etkinlik daveti için teşekkürler 🤩

(Topic created on: 08-29-2023 05:11 PM)
804 Views
OğuzMumci
Expert Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Başlamadan önce,
Samsung CD'ye hem Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition hemde İstanbul gözlem evi yıldızları izlemek için tarafıma sınırlı sayıda kullanıcılara ozel davet gönderdiği için teşekkür ediyorum. 

*Etkinlik 06.09.2023'te olacaktır. İstanbul Fatih

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition hakkında genel bakış 🤩

Yeni Galaxy Watch 6 Astro Edition, usturlaptan ilham alan yeni tasarımıyla bugüne dek gördüğümüz en etkileyici akıllı saatlerden biri olmaya aday.

image*Konsept görüntüdür. 

Samsung, astronomi ölçümlerinde kullanılmış tarihi bir ölçüm cihazı olan usturlaptan ilham alan yeni bir tasarıma sahip 47 mm Galaxy Watch 6 Classic'in sınırlı Astro Sürümünü kullanıcılara tanıtacak.

image*Konsept görüntüdür. (gif)

Samsung’un yıldızlarla ilgili iki özellik eklemesiyle beraber Astro Edition yeniden tasarımının sadece görsel değişimlerden daha fazlasını içerdiği kesin. Yeni saat yüzünün sol tarafında amatör gökbilimcilerin güneşin ve ayın evrelerini takip etmelerine yardımcı olacak izleyiciler bulunuyor. Sağ tarafta ise basit bir pusula sistemi yer alıyor. 

image*Konsept görüntüdür (2)

Ve Samsung CD davetine "Türkiye'ye ozel sunduğumuz" ibaresi yer alıyor olması ayrı bir güzel.

Daha fazlası için takip etmeyi unutmayın.👇
Teşekkürler.

14 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Geçen hafta watch 6 clasik aldım bileydim bekler onu alırdık , Samsung takasa girermi acaba 1000tl farkla. 🤔🤔
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Olmaz diye düşünüyorum, moderator bir arkadaş cevap verebilirse belki cevap alabilirsiniz net.
Giyilebilir Cihazlar
Daha önce birçok etkinlik daveti aldın birkaçına gittin çoguna gitmedin bu sefer gidecek misin reis?
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu sefer de gidemiyorum maalesef 😔
Giyilebilir Cihazlar
Neden katılmayacaksın ki
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Durumlar el vermiyor diyelim 🫤
Giyilebilir Cihazlar
Aga be maddi olarak mı yani
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yok İstanbulda değilim ondan
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende neden kimse gönderi paylaşmadı diyordum. Acaba sadece Members'daki Astronom rozeti olan kullanıcılar mı gelebiliyor yoksa başka şekilde gelmek de mümkün müdür?🤔