cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds3 Pro

(Topic created on: 11-29-2024 09:19 PM)
258 Views
Dewalt007
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Cihazın tasarımı ve diğer birçok özelliği oldukça etkileyici olmakla birlikte, maalesef AirPods'un klasik modellerinde mevcut olan bir özellik, Buds 3 Pro'da eksik kalmaktadır. Kulaklıklar kulak içinde değilken, sesin telefondan çıkması beklenirken, Buds 3 Pro'da sesin kulaklıktan gelmeye devam etmesi beni hayal kırıklığına uğrattı.Bu kadar çok sensör ve yüksek maliyet göz önüne alındığında, bu kadar basit ama gerekli bir özelliğin eksik olması benim için üzücü bir durum. Bu sebeplerle, cihazı yarın iade etmeyi planlıyorum. Almayi dusunen tum yakinlarimada bu durumdan bahsedecegim. Bahsettigim ozellik iste tam olarak ekledigim videodadir.

Saygılarımla,
Mehmet ÖZTEMİR
14 Comments
Enestkr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık demeye bin şahit ister
0 Likes
AlperGüler
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
2 markada birbirini aratıyo yani iki markayıda kullandıysanız hep bi ukte kalıyo
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bunu kulaklık ayarında yapilandirabiliyorsunuz. Wearable uygulamasını indirin. Orada mevcut. Ben kullanıyorum.
0 Likes
Dewalt007
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hayir yapilamiyor. Yapabiliyorsaniz lutfen video paylasin. 05359340377
0 Likes
Burak08
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bu özellik var samsungda ama sadece arama sırasında kulaklığı çıkarınca yapıyor. Bence yazılımsal isteseler eklerler bu özelliği. Ama bence yinede o kadar cihazdan soğutucak bir eksi değil.😊
0 Likes
Dewalt007
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Direkt iade sebebi. O kadar paranin karsili bu olmamali. Sensorler ne ise yariyor.
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tekrar denedim. Youtube da video açıkken kulağımdan çıkarıyorum. Video duruyor. Tekrar play basıyorum. Ses kulaklıktan gelmeye devam ediyor. Ayarlarım bu şekilde. 1732911960158.jpg1732911960172.jpg1732911960186.jpg
0 Likes
Dewalt007
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Siz sorunu tam olarak anlamamissiniz sanirim. Lutfen paylastigim iphone videosunu izleyin
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Telefonunuza video mesaj ilettim. Bakarsınız.
0 Likes