KafkasKartalı
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-26-2024 05:25 PM (Last edited 07-26-2024 05:52 PM ) in
Giyilebilir CihazlarBu metnin özeti: buds2/pro varsa kulak içi seviyorsan buds3 geçme kulak içi seviyor ve paran varsa buds3 pro geç paran var kulak içi sevmiyorsan buds3 ideal
Detaylar
Sevgili dostlarım merhabalar yaklaşık bir haftadır buds3 kullanıyorum almayı planlayan dostlarım olursa az çok deneyimlerimden bahsetmek isterim zira youtube de vs çok bilgi yok maalesef. Öncelikle ben buds2 den buds3 e geçtim. Buds2 takdir edersiniz kulak içi tarzda ve ben oldum olası bu tarzdan nefret ettim bu yüzden buds3 e geçiş yaptım. Buds2 ses kalitesi konuşma kalitesi anc ve ortam sesiyle beni tatmin ediyordu ses kalitesinde bir sıkıntı yok. Ancak ses kalitesi olarak buds2 mi 3 mü diye sorarsanız ben 3 derim. İlk deneyimlerimde bass lar buds2 de daha sert ancak klasik eserlerde vs buds3 çok daha üstün. Az bir ekolayzer ayarıyla buds2 deki o sert bass ı da elde edebiliyorsunuz. Görüşme açısından buds2 den daha iyi. Anc olarak buds3 başarılı. Kulak içi değil ve ortamdaki sesleri çok kolay alıyorsunuz anc açılınca kayda değer bir azalma oluyor. Bu azalma "vay be hiç ses yok" dedirtmiyor ancak "evet sesler azaldı" yı çok başarılı bir şekilde dedirtiyor. Benim arkadaşımda buds3 pro var onu da deneyimledim kalite olarak pro düzden daha iyi ancak ben ses kalitesi için 3k fazla vermem düz versiyon da tatmin ediyor ancak şunu da belirtmek lazım anc ve ortam sesi modlarıyla pro çok daha sağlam düz sürüme göre. Ben kulak içi sevsem kesinlikle pro alırdım ancak tıpaç gibi olması rahatsız ediyor. Eğer kulak içi vs **bleep** etmez derseniz 2k fazla olsun pro olsun. Buds2 si olup kulak içi sevenler buds3 e boşuna geçmesin buds2 hala güzel. Buds2 pro için de bu laflarım geçerli. Buds3 şarj olarak buds2 ye göre daha başarılı ancak benim cihaz da eskidi ondan batarya boşlamaya başlamış olabilir. Samsung ekosistemimde s23 s10 watch6 var 3 cihazla da kulaklık sıkıntısız bağlanıyor cihazlar aynı samsung hesabında olunca eşleşme istemiyor Bluetooth açıp bağlanıyorsunuz direkt. Şimdilik laf bu kadar böyle uzun yazmamın sebebi google da buds2 mi 3 mü almalı diye yazınca benim eskiden açtığım sohbeti görmemdi alacak dostlar görüp soru sorabilirler cihazlarla alakalı. Özet olarak buds2/pro varsa kulak içi seviyorsan buds3 geçme kulak içi seviyor ve paran varsa buds3 pro geç paran var kulak içi sevmiyorsan buds3 ideal
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
KafkasKartalı
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2024 05:51 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Evet pro larda kulaklığın ucunda hassasiyet var dediler samsung store da kargolar eylüle kadar yok almak isterseniz alternatif olarak media markt var ikimiz de oradan aldık cihazları
jayjay09
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2024 05:53 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim dostum. Kralsın 🙂
- « Previous