cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds2 mi almalı yoksa Buds3 mü (Buds3 ve Buds3 pro)

(Topic created on: 07-26-2024 05:46 PM)
194 Views
KafkasKartalı
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bu metnin özeti:  buds2/pro varsa kulak içi seviyorsan buds3 geçme kulak içi seviyor ve paran varsa buds3 pro geç paran var kulak içi sevmiyorsan buds3 ideal 

Detaylar

Sevgili dostlarım merhabalar yaklaşık bir haftadır buds3 kullanıyorum almayı planlayan dostlarım olursa az çok deneyimlerimden bahsetmek isterim zira youtube de vs çok bilgi yok maalesef. Öncelikle ben buds2 den buds3 e geçtim. Buds2 takdir edersiniz kulak içi tarzda ve ben oldum olası bu tarzdan nefret ettim bu yüzden buds3 e geçiş yaptım. Buds2 ses kalitesi konuşma kalitesi anc ve ortam sesiyle beni tatmin ediyordu ses kalitesinde bir sıkıntı yok. Ancak ses kalitesi olarak buds2 mi 3 mü diye sorarsanız ben 3 derim. İlk deneyimlerimde bass lar buds2 de daha sert ancak klasik eserlerde vs buds3 çok daha üstün. Az bir ekolayzer ayarıyla buds2 deki o sert bass ı da elde edebiliyorsunuz. Görüşme açısından buds2 den daha iyi. Anc olarak buds3 başarılı. Kulak içi değil ve ortamdaki sesleri çok kolay alıyorsunuz anc açılınca kayda değer bir azalma oluyor. Bu azalma "vay be hiç ses yok" dedirtmiyor ancak "evet sesler azaldı" yı çok başarılı bir şekilde dedirtiyor. Benim arkadaşımda buds3 pro var onu da deneyimledim kalite olarak pro düzden daha iyi ancak ben ses kalitesi için 3k fazla vermem düz versiyon da tatmin ediyor ancak şunu da belirtmek lazım anc ve ortam sesi modlarıyla pro çok daha sağlam düz sürüme göre. Ben kulak içi sevsem kesinlikle pro alırdım ancak tıpaç gibi olması rahatsız ediyor. Eğer kulak içi vs **bleep** etmez derseniz 2k fazla olsun pro olsun. Buds2 si olup kulak içi sevenler buds3 e boşuna geçmesin buds2 hala güzel. Buds2 pro için de bu laflarım geçerli. Buds3 şarj olarak buds2 ye göre daha başarılı ancak benim cihaz da eskidi ondan batarya boşlamaya başlamış olabilir. Samsung ekosistemimde s23 s10 watch6 var 3 cihazla da kulaklık sıkıntısız bağlanıyor cihazlar aynı samsung hesabında olunca eşleşme istemiyor Bluetooth açıp bağlanıyorsunuz direkt. Şimdilik laf bu kadar böyle uzun yazmamın sebebi google da buds2 mi 3 mü almalı diye yazınca benim eskiden açtığım sohbeti görmemdi alacak dostlar görüp soru sorabilirler cihazlarla alakalı. Özet olarak buds2/pro varsa kulak içi seviyorsan buds3 geçme kulak içi seviyor ve paran varsa buds3 pro geç paran var kulak içi sevmiyorsan buds3 ideal

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Keşke özetle seçeneği burda da olsaydı iyi olurdu 😅😅
Giyilebilir Cihazlar
Uzun metin oldu okumak istemeyen için özet atayım dedim :))
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bu özetse uzun düşünemiyorum 😅
NaimGalaxys
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Aslında var bu yazıyı kopyala nota ordan özetle eve gidince yapıp yazacam bu sorunun cevabını bu posta
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada bilgilendirme için teşekkürler
jayjay09
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro ile buds 2 pro arasında bariz bir ses farkı var mıdır ?
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Benim buds2 pro yla arkadaşın 3pro sunu kıyasladığımızda ses farkı var daha net belli ediyor kendini bass lar tiz ler daha net daha güzel, paranız varsa kulak içi seviyorsanız buds3 pro güzel ancak 2 pro da kalsanız da çok birşey kaçırmazsınız. Sadece ben buds2 mde gördüm uzun süre kullandıktan sonra ya benim kulak alışıyor kulaklık tatmin etmiyor bir yerden sonra yada kulaklığın ömrü bitmeye başlıyor eğer siz 2 pro da bu beni tatmin etmiyor diyorsanız paranız da varsa 3 pro ya geçebilirsiniz
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 lerde 360 ses boyun uyarısı gibi 2 değişik özellik var 360 ses buds2 lerde de var ancak buds3 daha optimize boyun uyarısı da bir süre boyun bükük kalınca uyarıyor bu özellikler ve galaxy ai ın çevirileri vs sizi etkilerse geçebilirsiniz buds3 pro da ışık da var kulaklığın dış siyah çizgisinin yarısı ışıklı şık da duruyor kulakta
0 Likes
jayjay09
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Baya güzelmiş de hemen geçmem ya biraz beklemek şart
0 Likes