Original topic:

Samsung Buds 3 Pro

(Topic created on: 06-07-2025 01:15 AM)
644 Views
raween
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

buds 3 pro alacağım fakat yorumları okuduğumda cok tereddüt ettim alıp almamak arasında. Sizce almalı mıyım dedikleri kadar sorunlu mudur?

raween
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
"silikon yırtıldı cızırtı geliyor" vb. kötü yorumlar var ondan korktum sizde bu saydıklarımdan oluyor mu veya daha once oldu mu
0 Likes
connection92
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
cızırtı hiç olmadı silikonlarını da çıkarmadığım için henüz bir şey diyemem ama temizlerken falan bir yırtılma olmadı diyebilirim
0 Likes
raween
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
o zaman alabilirim?
0 Likes
connection92
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
senin beklentin ne kulaklıktan
0 Likes
raween
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
benim pek bir beklentim yok ses kalitesi iyi olsun genel kalitesi iyi olsun yeter benim icin. Tek istedigim sorunsuz kullanmak cunku yorumlar cok kötülemis ondan dolayı tereddüt ettim
0 Likes
connection92
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
bence bu kulaklık sana uygun o zaman, çünkü airpods pro 2 ile arasında 5000 fiyat farkı var zaten ve bence değmez kesinlikle apple kullanmıyorsan, silikon konusunda bir şey diyemicem çünkü bende olmadı ama olduğunu duydum videoları incelerken bunu göze alıyorsan ve şeyede bak kulağında kaba durup durmayacağına o da önemli olabilir bunlar okeyse tercih etmelisin
0 Likes
connection92
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
normalde bende airpods pro 2 tercih edicektim ama baktım ki tizleri çok veriyor ve telefonum samsung uyumlu olması için buds 3 pro tercih ettim ve bassları seven biriysen kesinlike tercih etmelisin aripods pro 2 ye göre çok daha iyi o anlamda ama diyorsan ki gürültü engelleme mükemmel olsun o zaman airpods tercih etmelisin
0 Likes
Boz34
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kanka başka bişey desen anlarım ama bunlar almamak için çok komik sebebmiş :) sen bilirsin
0 Likes
raween
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
neyi almamak icin anlamadım
0 Likes
Howkies
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
2. El aldım hicbir sorun yaşamadım buds 2 pro kullanıyordum telefon konuşmalarınds vs kalitesi cok iyi yeni üretilen modellerde böyle bi sıkıntı yok diye biliyorum
0 Likes