cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds 3 Pro kötülüğü

(Topic created on: 3 weeks ago)
219 Views
Ozan6676
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar bundan 3 ay önce samsung buds 3 pro kulaklık aldım almaz olaydım kulaklık sorunlu çıktı servise gönderdim her neyse yenisi ile değişti bundan 10 gün önce sıfırı geldi bu gün yeni farkettim sol kulaklığın birleşme alanında boşluk var gibi bu hem kozmetik açıdan kötü gösteriyor hemde bu ürün su geçirmez bir ürün su slır diye tereddüt ediyorum ürünle uğraşmaktan bıktım artık gerçekten keşke ücret iadesi yapsalarda paramı geri alsam fotoğraf yüklüyorum bakın yorum sizin haksızöıyım sizce. Siz para verip sıfır aldığınız bir ürünü bu şekil kullanmak istermisiniz ?

image

10 Comments
Ümmet05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Yani tabiki sinek mide bulandırır. Az paralar verilmiyo bide
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Servise göndereceğim umarım beni uğraştırmaz değişim veya iade kararı verir aksi takdirde tüketici hakem heyetine başvuracağım
Ümmet05
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Yalnız başlık biraz acımasız olmuş
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Acımasız mı olmuş 3 ay oldu alalı ilki değişti bu ikincisi yine servşse gidecek dünya para verip aldığım ürünü kullanamıyorum benden çok serviste zaman geçiriyor sence acımasız mı
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Baslik acımasız sizin ürününüz hatalı çıkmış ama kulaklığın genelini kotuluyorsunuz
0 Likes
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Benim elime gelen bu 2. Ürün ve 2'side kusurlu çıktı şikayetvar sayfasına bakarsan zaten binlerce şikayet var onuda geçtim samsungun kendisi bile bu ürünlerşn kusurlu olduğunu kabul edip toplatma kararı aldı bence araştır sonra samsungu savun bana 😊
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 te varmi
0 Likes
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hayır başlıkta da yazdığım gibi buds 3 pro
0 Likes