Original topic:

Samsung Buds 3 Kronik ANC Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti Hakkında

(Topic created on: 02-09-2026 02:50 PM)
287 Views
MSerdar
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung S25 Ultra kullanıcısıyım. Ekosistemi tamamlamak adına aldığım Buds 3 kulaklığım, henüz 6. ayında Aktif Gürültü Engelleme (ANC) modunda dayanılmaz bir çınlama ve geri besleme sesi vermeye başladı. Sağ kulaklık mikrofonu bozuldu. Cihazımı yetkili servise teslim ettim.
​Servis, kronik olduğu anlaşılan bu arızayı kabul etmesine rağmen sadece kulaklık teklerini değiştirip, çizik ve kullanılmış şarj kutusunu tarafıma geri iade etmiştir. Samsung gibi bir dünya devinin, amiral gemisi telefon kullanıcısına sunduğu 'parça parça değişim' çözümü, premium marka algısıyla tamamen ters düşmektedir. Hem ürünün bu kadar kısa sürede bozulması (kalite sorunu) hem de eksik değişim yapılması nedeniyle mağduriyetimin giderilmesini ve markanın bu kalitesiz ürün grubuna karşı kullanıcıları korumasını talep ediyorum.

Ne tavsiye edersiniz?
6 Comments
BayOn1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Samsung servis konusunda vasat bu hep bilinen bir gerçek. Yada bizim ulkemizde....
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba MSerdar,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konu ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak, sizinle iletişime geçmek isteriz.

Teşekkürler.
MOD

Burak_A35_5G
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bende buds fe vardı.Bende kulaklıklar kutuya temas etmiyordu ve anc çalışmıyordu.Alalı 2 gün felan olmuştu.Sonra müşteri hizmetleri kulaklık adına ücretsiz yurt içi kargodan gönderim kodu verdi.Ankara çankaya BDH bilişime gönderdim ve test aşamasında ses problemleri diye arıza tespiti yapmışlar.Yeni kulaklıklar koydular.Ve çok şükür kulaklıklarda sıkıntı yok.Size önerim göndereceğiniz yeri müşteri hizmetlerini söyleyin ve onlarda o yer ve şehire göre ücretsiz gönderim kodu göndersinler.Belirtin Ankara,Çankaya BHD Bilişim diye.Rahmetli babamın telefonu A10'du ekran kartı ve ekran camı ful gitmişti.Sonra telefon kullanılamaz ve tamir edilemez durumda diyip A04s gönderdiler.Tabi onun da imeisi kayıtlı değilmiş onu kaydettik.Şimdi annem kullanıyor ve herhangi bir sıkıntı yok.Servis anlamında BHD Bilişim gerçekten çok iyi hocam
0 Likes
MSerdar
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim hocam önerileriniz için. İşin üzücü tarafı sorun yaşamamak için bu ürünü satın aldım. Çin malı kalitesizliğinde uğraştırıyor. Yoruyor insanı
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim hocam.Aynen öyle parayı alırken sıkıntı yok ama.Bazen de üretim hatası olabiliyor hocam benim ki üretim hatasıydı.
0 Likes
MSerdar
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ya sormayın buds3 kulaklıklarda da benim yaşadığım sorunun aynısını yaşayan bir çok yorum var. İnanın ödediğimiz paranın kalite karşılığı yok malesef
0 Likes