cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG PENDİK SERVİSİNİN GERÇEK YÜZÜYLE TANIŞIN!

(Topic created on: 11-14-2024 05:54 PM)
283 Views
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

İşte Pendik servisinin her seferinde yaptığı şeyler burada. Telefon konusunda da geçmiş dönemlerde de aynısını söylüyorlardı şimdi de kulaklık için de aynı bahaneler geçerli. Benim anlamadığım şey bunlara o kadar para veriyorlar hiç mi eğitim vermiyorlar kul hakkı denen bişey var ama gel bunlara izah et. Siz siz olun bu servise vermeyin sorun yok bahanesiyle cihazı geri veriyorlar. Dava da açtım yakın zamanda raporu sunarım size 👍
16 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ABDUSSAMED41,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

ABDUSSAMED41
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İlginiz için teşekkür ederim ama 4 sene önce de bir sürü yol denedim ikna edemedim sizleri mahkeme beni haklı çıkardı
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ABDUSSAMED41,

Destek için her zaman hazır olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz. İletişim bilgilerinizi paylaşmayı tercih ederseniz süreci bizzat takip edeceğim ve en hızlı şekilde sonuçlanması için elimden geleni yapacağım. 

Sevgiler,
MOD

Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung servisler için ne zaman gerçek bir aksiyon alınacak merek konsuu 1 Aylık cihazdan bahsediyoruz bazı servisleriniz aşırı kötü ve bilgisiz .

Benimde şuan cihazım serviste çözüm ekibinden cevap bekliyoruzzz

Önceki cihaz değişimini ben uğraşarak hallettim umarım olumlu yanıt allırız
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Al işte, bu servisler yüzünden samsungtan soğuyanlar çok ne yazık ki. Neden yani, kullanıcılara yalan söylersiniz, inat edersiniz sorun ortada yani. Umarım başlarına adam akıllı adamlar gelir. Bazı servisler cidden hakkını veriyor, bazıları ise maalesef böyle.
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben çok hakkımı aradım ama Samsung akıllanmıyor her sene aynı
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Servisi kastettin herhalde
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aynen
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sonuna kadar arkandayız Abdüssamet abi. Hakını ara pes etme.