Original topic:

S24 Ultra için kulaklık önerisi: Galaxy Buds 4 Pro mu, Huawei FreeBuds Pro 5 mi?

(Topic created on: 04-19-2026 09:35 PM)
333 Views
S24Commander
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selam arkadaşlar,

Samsung S24 Ultra kullanıyorum ve yeni bir TWS kulaklık almayı düşünüyorum. İki model arasında kaldım:
Samsung Galaxy Buds 4 Pro
Huawei FreeBuds Pro 5
Teknik özellikleri karşılaştırdım ama gerçek kullanıcı deneyimi benim için daha önemli.
Özellikle şu konularda görüşlerinizi merak ediyorum:
Ses kalitesi (netlik, bass dengesi vs.)
Aktif gürültü engelleme (ANC) performansı
Telefon görüşmelerinde mikrofon kalitesi
Samsung telefon ile uyum ve stabilite
Uzun kullanımda konfor
Bağlantı kopması / gecikme gibi sorunlar
S24 Ultra ile kullanan varsa özellikle deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Şu an Samsung ekosistem avantajı nedeniyle Galaxy Buds 4 Pro bana daha mantıklı gibi geliyor ama Huawei tarafı da özellikle ses ve mikrofon konusunda iddialı görünüyor.
Kullanan, karşılaştıran ya da net fikri olan herkesin yorumunu bekliyorum. Hangisini alırdınız, neden?
Şimdiden teşekkürler.
14 Comments
İsimiz_yeni
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Samsung diyenler 15 yaşında bilgisiz kişilerdir Samsungu tercih eden kişiler bilgi cahilliği içerisindedir
ConTRa23
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Öyle demekte istemem ama marka takıntılığı yapmaya gerek yok iyisine iyi diyeceksin saat ve kulaklık konusunda adamlar bu sporu yapıyor hatta telefon konusunda da diyebilirim ama google olmaması çok eksi bir durum
İsimiz_yeni
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Huawei üstüne kulaklık varda bizimmi haberimiz yok 😃
0 Likes
ConTRa23
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Zaten olmadığını söylüyorum bende kardeşim sadece cahil vs o şekilde bir yorum yapmak istemiyorum tam tersi yorum yapanlar için yine de tercih farklılığı diyelim 😀
İsimiz_yeni
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Senin dediğini anladım ben milletin bakış açısından dedim canım benim
0 Likes