Original topic:

S24 Ultra için kulaklık önerisi: Galaxy Buds 4 Pro mu, Huawei FreeBuds Pro 5 mi?

(Topic created on: 4 weeks ago)
246 Views
S24Commander
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selam arkadaşlar,

Samsung S24 Ultra kullanıyorum ve yeni bir TWS kulaklık almayı düşünüyorum. İki model arasında kaldım:
Samsung Galaxy Buds 4 Pro
Huawei FreeBuds Pro 5
Teknik özellikleri karşılaştırdım ama gerçek kullanıcı deneyimi benim için daha önemli.
Özellikle şu konularda görüşlerinizi merak ediyorum:
Ses kalitesi (netlik, bass dengesi vs.)
Aktif gürültü engelleme (ANC) performansı
Telefon görüşmelerinde mikrofon kalitesi
Samsung telefon ile uyum ve stabilite
Uzun kullanımda konfor
Bağlantı kopması / gecikme gibi sorunlar
S24 Ultra ile kullanan varsa özellikle deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
Şu an Samsung ekosistem avantajı nedeniyle Galaxy Buds 4 Pro bana daha mantıklı gibi geliyor ama Huawei tarafı da özellikle ses ve mikrofon konusunda iddialı görünüyor.
Kullanan, karşılaştıran ya da net fikri olan herkesin yorumunu bekliyorum. Hangisini alırdınız, neden?
Şimdiden teşekkürler.
14 Comments
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Buds4 pro tabiki sorduğun soru mu hemde samsung ile birebir uyumlu
aaaaw
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
buds 4 pro kullandığım için söylüyorum muhteşem ama frebuds pro 5 kullanmadım
aaaaw
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
s24 ultra ile 24 bit 96khz ses var apple music de bunu kullanabiliyorsun efsane
0 Likes
S24Commander
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Eyvallah hocam, yorumun için teşekkürler 👍

24-bit 96kHz olayı gerçekten **bleep** ediyor mu günlük kullanımda? Yani Apple Music’te açınca “vay be” dedirtiyor mu yoksa çok dikkat edince mi anlaşılıyor?

Bir de S24 Ultra ile bağlantı, gecikme vs. tamamen sorunsuz mu? Uzun kullanımda konfor nasıl?

FreeBuds Pro 5’i denemediğini söylemişsin ama sence sırf Samsung ekosistemi için Buds 4 Pro tercih etmek mantıklı mı?
aaaaw
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
s24 ile bağalanti pek sorun olmaz s 24ultra bluetoth 5.3 mu 5.4 mu bilmiyorum buds 4 pro bluetotoh 6.1 pek sorun olmaz bende a56 da kullanıyorum freebuds alınca full sürüm kullanılmaz ha kullanılır ama huawei codec yok en yeni lossless özelliği çalişmaz samsungda
aaaaw
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
konfor iyi güzel sıkıntı çıkarmıyor
0 Likes
S24FEARUK
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Cok zor **bleep** etmen sey gibi evinde 50 hz ile yanan lamba ve 60hz ile yanan lamba arasındaki **bleep** kadar bilmem anladın mi
0 Likes
ConTRa23
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Açık ara Huawei samsung beceremiyor kardeşim eğrisini doğrusunu konuşmak gerekiyor
ConTRa23
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben 25 ultra kullanıyorum free buds 4 pro var kullanıyorum gayet memnunum ki samsung serisinin bir çoğunu kullandım hepsi vasat